DEBORRA-LEE FURNESS

Hugh Jackman ponovno uzdiže u nebesa svoju 13 godina stariju suprugu

26.01.2022 u 14:09

Bionic
Reading

Nakon što je njegova supruga Deborra-Lee Furness dobila jednu od najvećih počasti povodom Dana Australije, holivudski glumac Hugh Jackman čestitao joj je putem društvenih mreža

66-godišnja Deborra-Lee Furness dobila je Orden Australije, a kako bi joj na toj počasti i čestitao, 53-godišnji Hugh Jackman posvetio joj je objavu na svom Instagram profilu, u kojem nije krio koliko je ponosan na svoju suprugu.

Na fotografiji Deborra pozira s njihova dva psa, a Jackman je uz to napisao: 'Gotovo 30 godina svjedočio sam iz prve ruke njezinoj beskrajnoj velikodušnosti i predanosti službi. Njezina netrpeljivost prema nepravdi je velika, a njezino srce veliko je kao naša divna zemlja. Danas i svi drugi vide i cijene njezin nevjerojatni rad.'

Uz to, Hugh Jackman ju je nazvao 'najvećom glumicom s kojom je ikada radio'. Par se inače upoznao na setu australske serije 'Correlli' 1995. godine, a vjenčali su se 11. travnja 1966. godine u njihovoj rodnoj Australiji.

Hugh Jackman, Deborra-Lee Furness Izvor: Profimedia / Autor: DARA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Tijekom godina zvijezda 'Wolverinea' nikada nije krila koliko je zaljubljen u svoju suprugu, unatoč tome što su i dušebrižnici često imali samo ružne riječi na račun Deborre-Lee Furness, smatrajući da ona nije dovoljno dobra da bude uz ovog holivudskog zavodnika.