njemu je bilo 27, njoj 40

Hugh Jackman stao na kraj zlim jezicima i emotivnom objavom čestitao rođendan svojoj 13 godina starijoj supruzi

02.12.2022 u 15:15

Bionic
Reading

Samo četiri mjeseca bila su potrebna da Hugh Jackman shvati da je 13 godina starija Deborra Lee Furness prava osoba za njega. Danas, 28 godina kasnije, zajedno slave njezin rođendan, a Jackman je i danas zaljubljen kao i prvog dana

Popularni holivudski glumac Hugh Jackman po ukusu mnogih žena sve je bolji što je stariji, ali njegovo srce već 28 godina pripada samo jednoj - Deborri-Lee Furness. Iako je njihova ljubavna priča na prvi pogled pomalo neobična i mnogi bi rekli da neće biti dugog roka trajanja, par je zasigurno jedan od najstabilnijih holivudskih parova današnjice.

Prvi put su se upoznali 1995. godine u jednoj televizijskoj emisiji, a popularni Wolverine skupio je snage, pozvao Furness van i danas je zahvalan na hrabrosti koja ga je dovela do sretnog braka. Tada 27-godišnji Jackman zaprosio je 40-godišnju Furness samo četiri mjeseca nakon prvog spoja, a rezultat nije mogao ispasti bolje nego što je.

U emotivnoj čestitci na Instagramu, Jackman je otkrio koliko mu znači njegova partnerica te koliko je zahvalan što je tako bitan dio njegovog života.

'Sretan rođendan mojoj izvanrednoj ženi. Ovo je 28. put da slavim ovaj dan s tobom. Naučila si me mnogim stvarima, uključujući i kako slaviti. Slaviti život, obitelj, prijateljstvo i ljubav. Tvoje svjetlo i radost svijetle svuda oko tebe! Djeca i ja uživamo u tom sjaju svaki dan i danas se molimo da i ti osjetiš svu ljubav prema tebi. x Volim te', napisao je glumac.

Iako se mnogi čude i upućuju negativne komentare na veliku razliku u godinama među supružnicima, oni odlično funkcioniraju zajedno te odgajaju Oscara i Avu, njihovo dvoje posvojene djece.

  • +10
Hugh Jackman i njegova supruga Deborra-Lee Furness Izvor: Profimedia / Autor: Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia