bolja polovica

I Lovro Majer ima podršku s tribina: Lijepa Paula Puškaš u Katru uživa u društvu prijateljice

07.12.2022 u 10:22

Bionic
Reading

Izgleda da sve više supruga i djevojaka naših nogometaša stiže u Katar! Uz ostale wagsice, prije nekoliko dana stigla je i Paula Puškaš te će sa stadionskih tribina bodriti Lovru Majera u četvrtfinalu Svjetskog nogometnog prvenstva. Iako je cijela njihova veza još uvijek vrlo tajnovita, Paula nije mogla odoljeti ovom putovanju

Hrvatski reprezentativac i 24-godišnji nogometaš Rennesa Lovro Majer u vezi je s Paulom Puškaš, manekenkom koja je svoju kućnu navijačku atmosferu ipak odlučila zamijeniti onom u Katru. Prije nekoliko dana s prijateljicom je otputovala na Svjetsko prvenstvo te će djevojke bodriti plavokosog Majera i hrvatsku reprezentaciju.

Fotografiju iz sunčanijih krajeva na Instagramu je podijelila Paulina prijateljica i kolegica s modnih pista Ivana Vukušić te otkrila da se djevojke odlično zabavljaju razgledajući zemlju domaćina.

Prijateljice i kolegice zajedno su odradile brojne modne revije i editorijale, a spaja ih i ljubav prema modi i dobrom provodu. Naše lijepe manekenke često nižu sjajne modne kombinacije, a ovaj su put uskladile outfite; odabrale su jednostavnost pa su obje odjenule bijele majice i traper hlačice.

Naš reprezentativac i manekenka prilično su tajnovit par, ne objavljuju zajedničke fotografije, ali Paula je nedavno pokazala kolika mu je podrška odjenuvši njegov najsretniji dres s maksimirske utakmice u kojoj je Hrvatska pobijedila Dansku 2:1, a golove su zabili mladi Borna Sosa i Majer.

Osim toga, Paula je ekonomistica zaposlena u multinacionalnoj kompaniji, ali svaki slobodan trenutak koristi za bijeg u Francusku, u kojoj igra njezin Lovro.

  • +9
Paula Puškaš Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo
sve osim nogometa

Učitavanje...