zanosna Zagrepčanka

Kriju svoju ljubav: Djevojka Lovre Majera u rijetkom pojavljivanju u javnosti

25.06.2024 u 15:46

Bionic
Reading

Hrvatska reprezentacija na kraju ipak ne ide dalje na Europskom prvenstvu nakon što je primila gol od Talijana u zadnjoj minuti a to je mnogima ostavilo gorak okus u ustima. I dok Vatreni sabiru dojmove s utakmice, najveću podršku zasigurno im pružaju i njihovi najmiliji koje smo jučer mogli vidjeti na tribinama. Prelijepa djevojka našeg veznjaka, Paula Puškaš snimljena je dan prije u izlasku

U Zagrebu je najuspješnija zagrebačka sourdough pekara krunu svog petogodišnjeg uspješnog poslovanja proslavila je promocijom knjige Starter. Okupili su se brojni prijatelji i partneri koji su prvi imali prilike prelistati knjigu, a među njima je pažnju privukla Paula Puškaš.

Pojavila se u poluprozirnoj kreaciji (trendi setu sačinjenom suknje i topa) asimetričnog kroja koja ne trpi nesavršenosti, a koja joj je istaknula figuru.

Podsjetimo, manekenka te magistrica ekonomije s Lovrom Majerom je već nekoliko godina u ljubavnom odnosu, ali svoju intimu brižno skrivaju od očiju javnosti.

Lovro je karijeru započeo u Dinamu, a prošle je godine iz francuskog kluba Rennesa prešao u redove Wolfsburga. Zajednički život započeli u Francuskoj gdje je ona radila u jednoj kompaniji u odjelu financija i revizije, a nakon njegovog transfera u Njemačku, preselila se s njim.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Za razliku od drugih wagsica, ali i interesa javnosti, Paula ima zaključan svoj profil na Instagramu. Tijekom Svjetskog prvenstva u Katru, Paula je svog dečka pratila s tribina, odjevena u dres s brojem 7, a nije poznato je li navijala i u Leipzigu.

sve osim nogometa

Učitavanje...