tatina kopija

Idila u Splitu: Suprug Blanke Vlašić objavio preslatke prizore igre sa sinčićem Mondom

18.09.2024 u 08:57

Bionic
Reading

Belgijski sportski novinar Ruben Van Gucht zbog prirode posla nerijetko mora putovati diljem Europe, no ovih dana uživa u Dalmaciji, u obiteljskim trenutcima u društvu supruge Blanke Vlašić i njihovog sinčića Monda

Zahvaljujući genima i obiteljskoj tradiciji dide Joška Vlašića, ujaka Nikole Vlašića, mame Blanke Vlašić pa i njezinog supruga Rubena van Guchta, sportskog novinara, maleni Mondo teško će zaobići sportski put.

Ponosni tata Ruben pokazao je kako njihov sinčić uči voziti bicikl (biciklizam je, kako je suprug naše altletičarke ranije objasnio, belgijski nacionalni sport). Blanka nije s njima na fotografijama, no Belgijanac je otkrio da ih je ona fotografirala.

Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević, Profimedia

Obasuli ga komplimentima

'Na Mondo-dužnosti', napisao je Van Gucht u opisu objave. Očekivano, brojni fanovi nisu skrivali oduševljenje prizorom, a mnogi su komentirali kako je dječak narastao i sličnost između njega i oca.

Inače, Blanka je pokrenula i predstavila platformu, zajedno s Ivanom Brkljačić, koja bi mališanima i njihovim roditeljima trebala pomoći u odabiru pravog sporta za njih. Za Monda je nedavno izjavila da je 'mješavina' nje i supruga te da su oboje tvrdoglavi i da bez obzira što dječak jako podsjeća na tatu, 'ne vuče paralelu'. Rekla je da 'uživa što se razvija i što je predivan i savršen'.

u splitu

Blanka Vlašić osvanula u hit kombinaciji i istaknula vitku liniju

Pogledaj galeriju