sretna obitelj

Suprug Blanke Vlašić se raspričao o njoj, Mondu...

31.07.2024 u 13:24

Bionic
Reading

Sportski belgijski novinar Ruben Van Gucht, suprug naše proslavljene atletičarke Blanke Vlašić nakon kratkog boravka u Hrvatskoj vratio se na posao i sada izvještava s Olimpijskih igara u Parizu. Nakon što o odradi, bit će kratko u Belgiji, ali onda stiže svojoj obitelji u Split

I Blanka Vlašić je, kaže njezin suprug Ruben Van Gucht trebala doći na Olimpijske igre, no objasnio je da joj je bilo nezgodno zbog njihovog sinčića Monda. Naime, bivša hrvatska atletičarka i dvostruka svjetska prvakinja u skoku u vis htjela bi pratiti atletiku, a sve se događa navečer kada dječak, kojem je tek godina i osam mjeseci, mora na spavanje.

Navikli da su razdvojeni

Njegov posao je takav da je često na putovanjima zbog čega je odvojen od obitelji. Belgijanac kaže da je 'dobra stvar što su oboje naviknuli na razdvojenost od prije. Za druge ljude je to, kazao je, drugačije i smatra da bi i njemu bilo tako da su imali vezu u kojoj su stalno bili zajedno, pa da se onda odjednom sve mijenja'. Za njih je to, priznaje, normalno, ali nastoje biti zajedno kad god je moguće.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Otkrio je da njihovog dječaka, dida Joško Vlašić već sada usmjerava prema košarci. 'Blanka mi šalje puno videa s različitim treninzima. Drago mi je što su sportski geni u obitelji. Joško, Blanka, Nikola... Mislim da je to čudesno okruženje za Monda. Posebno u Kaštelima gdje imaju trening centar', ispričao je Van Gucht za Slobodnu Dalmaciju.

bez greške

Besprijekorna elegancija: Blanka Vlašić nosi jedan od efektnijih kombinezona koje smo vidjeli u posljednje vrijeme

Pogledaj galeriju

Inače, Blanka i Ruben vjenčali su se u svibnju 2022. godine, a dotad se nije znalo ni da su u vezi. Uz fotografije s vjenčanja, koje je Blanka tada podijelila na Instagramu, otkrili su i da će dobiti dijete. Rubena je rodila 8. studenog 2022. godine, točno na svoj 39. rođendan, pa je taj datum postao datum najvećeg obiteljskog slavlja.