majčinstvo ju je promijenilo

Blanka Vlašić progovorila o sinu: 'Ništa čovjeka ne promijeni kao dolazak prinove'

11.09.2024 u 19:00

Bionic
Reading

Jedna od naših najboljih atletičarki svih vremena prije tri i pol godine je otišla u sportsku mirovinu, no osim što je posvećena svoj sinčiću Mondu kojeg je 2022. dobila sa suprugom, belgijskim novinarom i voditeljem Rubenom Van Guchtom, ne miruje ni kad je riječ o poslovnim projektima. Nedavno je s prijateljicom Ivanom Brkljačić pokrenula digitalnu platformu koja djeci omogućuje besplatne probne treninge

Dvostruka svjetska prvakinja u skoku u vis sina je rodila na svoj 39. rođendan. Sada je Blanka Vlašić dala svoj prvi televizijski intervju nakon poroda u kojem je među ostalim pričala i o svakodnevici nakon završetka uspješne karijere. Priznaje da ju je majčinstvo potpuno promijenilo.

'Mislim da čovjeka ništa ne promijeni kao dolazak prinove. Meni osobno se ništa ne može mjeriti s tim osjećajem. Mondo je poljuljao sva moja uvjerenja. Ja kao profesionalni sportaš uvijek sam bila sama sebi na prvom mjestu i to je OK bilo jer je to tako trebalo biti, budući da svoje tijelo i biće sam svakodnevno dovodila do krajnjih fizičkih i psihičkih granica. To je sad zauvijek gotovo, sad je jedno drugo biće na prvom mjestu', ispričala je slavna Splićanka za In magazin.

Ovo su najljepše turske glumice današnjice Izvor: Društvene mreže / Autor: Montaža: Neven Bučević

'Mondo je predivan i savršen'

Otkrila je i na koga Mondo više sliči karakterno. Kazala je da je 'mješavina' i da su ona i Ruben tvrdoglavi te da 'vjeruje da neće tu daleko, ali u pozitivnom jednom smislu'. Bez obzira što mališan jako podsjeća na tatu, 'ne vuče paralelu, ne traži nešto bjesomučno njezino niti suprugovo, nego samo uživa što se razvija i što je predivan i savršen. Sve što nauči, sve joj je - wow, sve je oduševljava'.

u splitu

Blanka Vlašić osvanula u hit kombinaciji i istaknula vitku liniju

Pogledaj galeriju

Pričala je i o vjeri

Otkrila je i hoće li imati još djece. Kazala je da je, kad je dobila Monda rekla da bi bih još, jer nije znala što očekivati i to ju je toliko pozitivno iznenadilo da je bila preoduševljena'.

Dotakla se i duhovnosti. Rekla je da 'svaki put kad ide na misu, uvijek je stavi na mjesto jer svi vrlo lako idemo malo lijevo-desno, iskočimo iz nekog svog okvira', te da je 'uvijek dobro znati tko te može vratiti i umiriti situaciju'. Blanka smatra da 'ništa nije slučajno i da se sve događa s razlogom'. Sad pogotovo kad je majka jer 'na sve gleda malo drugačije, malo dublje.