tako slatko

Intimu jako dobro čuvaju, no sada su učinili iznimku: Princ William otkrio je detalj o voljenoj Kate i obožavatelje oborio s nogu

04.03.2022 u 20:36

Bionic
Reading

Tijekom nedavne posjete Walesu Kate Middleton i princ William razgovarali su s obožavateljima kojima ni niska temperatura nije predstavljala prepreku za druženje s kraljevskim parom, a tom prilikom princ William otkrio je do sada nepoznat detalj o svojoj supruzi, što je obožavatelje bacilo u trans

Princ William i Kate Middleton u braku su punih deset godina, no intimne detalje o svom bračnom životu rijetko kada otkrivaju. No, ovoga puta princ Willima napravio je iznimku i simpatičnom izjavom okupljene obožavatelje oborio s nogu.

Naime, tijekom ovotjedne posjete Walesu, povodom obilježavanja Dana sv. Davida, princ William otkrio jedan zanimljiv detalj o svojoj voljenoj supruzi Kate te je rekao: 'Kate ima najhladnije ruke od svih. No, kaže se: 'Hladne ruke, toplo srce.' Ta prinčeva izjava odmah je izazvala velike simpatije kod okupljenih obožavatelja.

  • +9
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Tim Rooke / Shutterstock Editorial / Profimedia

Inače, vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea obično se suzdržavaju od otkrivanja intimnih detalja i pretjerano osobnih komentara, slijedeći primjer koji su kraljica Elizabeta i njezin pokojni suprug, princ Philip postavili tijekom desetljeća vladavine. No, ponekad ipak otkriju poneki detalj, što obožavateljima odmah privuče pažnju.

U Walesu je Kate ispričala kako osmogodišnji princ George radi na farmi za vrijeme školskih praznika, dok je William otkrio da djeci prije putovanja obavezno pokažu na karti gdje putuju. 'Vremena se mijenjaju i te promjene zahtijevaju od Kate da počne dijeliti malo više dijeliti privatnih detalja. Ona je to učinila dovoljno pažljivo da se može povezati s obožavateljima, ali nije rekla ništa što bi izazvalo kontroverzu i ništa što bi se moglo smatrati pretjeranim dijeljenjem,' rekla je kraljevska biografkinja Sarah Gristwood za magazin People.

Princ William i Kate Middleton otkrili su romantičnu stranu svoje veze objavivši portret povodom njihve 10 .godišnjice braka koju su proslavili prošle godine u travnju, a objavljena fotografija snažno je podsjećala na fotografiju nastalu prilikom objave njihovih zaruka.