oni i njihovi zahtjevi...

Ipak nisu tolike zvijezde: Princ Harry i Meghan dobili odbijenicu iz Bijele kuće

20.07.2023 u 23:16

Bionic
Reading

Ne može se reći da princ Harry i Meghan Markle žive skromno, no pojedine njihove želje često odskaču od normalnog. Nakon što je napustio kraljevsku obitelj, princ Harry očekivao je da će ona još uvijek financirati njegovu sigurnost, a sada je otkriveno da Sussexi nisu stali samo na tome

Nakon što je umrla posljednja kraljica Ujedinjenog Kraljevstva, princ Harry suočio se s posljedicama svojih odluka. Napuštanje Londona i selidba u Kaliforniju te odbijanje sudjelovanja u dužnostima koje mu nalaže titula za Harryja su značili i gubitak nekih povlastica. Harry je nekoliko puta priznao koliko mu je teško palo što se nije stigao pozdraviti s voljenom bakom, a ostatku obitelji zamjerio je što su mu prekasno javili da je kraljica u lošem stanju.

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa slučajno su prošlog rujna bili u Velikoj Britaniji kako bi sudjelovali u dobrotvornim akcijama kada su primili vijest da kraljica Elizabeta II. nije dobro. Ubrzo nakon toga Harry je stigao u Škotsku kako bi oplakao njezinu smrt, no ostatak obitelji već je bio tamo.

Tako Harry nije bio dobrodošao u privatni kraljevski zrakoplov svoje obitelji nakon što je čuo vijest da mu baka umire, a u svoj ga zrakoplov nisu primili ni Bidenovi.

  • +6
Kate Middleton i Meghan Markle, 2019. Izvor: Profimedia / Autor: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

Naime, nakon sprovoda kraljice Elizabete II. Harry i Meghan htjeli su se iz Londona vratiti u Ameriku zrakoplovom 'Air Force One', no Bidenovi su odbili njihov zahtjev u strahu da bi taj njihov potez mogao razljutiti kralja Charlesa III.

'To bi izazvalo takav metež. To bi zateglo odnose s palačom i novim kraljem', prenosi PageSix.

I to nije prvi put da je predsjednička obitelj odbila pružiti ruku Sussexima.

Naime, prva dama Jill Biden navodno je bila pozvana na sportske igre 'Invictus' koje imaju veliki značaj za princa Harryja, ali joj je savjetovano da to ne učini, iako je prisustvovala 2017. sa svojim suprugom i tadašnjim predsjednikom Barackom Obamom.

pristigli iz cijelog svijeta

Kraljice i princeze: Pogledajte tko je bio na spektakularnom vjenčanju jordanskog princa

Pogledaj galeriju