potpuno drugačiji stil

Iskopali smo stare fotografije Petra Graše s početka karijere: Sjećate li se kako je tada izgledao?

14.10.2024 u 21:38

Bionic
Reading

Nekada je bio samozatajni mladić koji je u samoći svoje sobe pisao tužne ljubavne pjesme, a sve je počelo skladbom 'Boginja' koju je namijenio Oliveru Dragojeviću, a 1996. godine imao je prvi put javni nastup na Dori s pjesmom 'Otkada nije mi tu'. Tada je Petar Grašo imao 20 godina, a nosio je srednje dugu kosu i kratku bradu

Petar Grašo danas je jedan od najvećih glazbenika i kantautora u cijeloj regiji. Najčešće ga se može vidjeti u elegantnim odijelima i košulji, a katkada u ležernim i opuštenim kombinacijama - samo u košulji ili dolčeviti koje kombinira s prslukom ili uz sako.

Uvijek ima njegovan izgled, a zbog svog markantnog izgleda svojedobno je bio i zaštitno lice modnog brenda Kenzo i zagrebačkog muškog butika.

Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević/tportal

Daju mu dodatnu dozu šarma

Rijetko će ga se vidjeti bez njegovog zaštitnog znaka - naočala, no nekad ih nije nosio. Danas posjeduje veliku kolekciju naočala raznih modela, oblika i boja fotoosjetljivih leća. Riječ je o naočalama koje se automatski prilagođavaju vremenskim uvjetima, a često ih nose osobe koje ne žele nositi odvojeno sunčane i dioptrijske naočale. Graši daju dodatnu dozu šarma.

u zadvarju

Petar Grašo i Domenica napravili koncert, a iz publike ih pratila - Hana Huljić

Pogledaj galeriju

Pjevač se od početka karijere do danas nije puno fizički promijenio, ono što je drugačije na njemu jest njegova frizura koju šiša na kratko. Podignuta kosa i stilizirana brada godinama su dio prepoznatljivog Grašinog imidža.

  • +3
Petar Grašo Izvor: Cropix / Autor: Cropix arhiva