U JEKU KAMPANJE

Isplivale tajne: Trump mrzi svoj rođendan, Melanijine dijete, a zna se i zašto Barron nije imao dadilje

01.07.2024 u 16:58

Bionic
Reading

Nakon što je otkriveno kako nekadašnja prva dama Amerike, Slovenka Melania Trump, razmišlja o tome da prekine tradiciju staru dva i pol stoljeća i, ako njezin suprug ponovno osvoji predsjednički mandat ne preuzme 0-24 dužnost prve dame, počeli su curiti i novi detalji iz privatnog života Trumpovih

Nakon što je Trump odradio sučeljavanje s Bidenom, a Melania dospjela na naslovnice svjetskih medija nakon što su neki izvori sugerirali kako je najavila da možda i neće živjeti sa suprugom u Bijeloj kući ako on bude ponovno izabran, čime bi prekinula tradiciju staru dva i pol stoljeća, počeli su curiti i neki novi detalji, a sve u jeku predsjedničke kampanje.

Svi koji poznaju Melaniju Trump znaju da takva njezina odluka nije nikakvo iznenađenje. Naime, ova Slovenka godinama se ustrajno distancira od toga da bude u prvom planu, priznavši kako voli svoj mir, ali i samostalno donošenje odluka. Zbog toga je i izostala s njegovih sudskih saslušanja u svibnju, a i prije toga svega, točnije tijekom prvog Trumpovog mandata u Bijeloj kući, izbjegavala je sve one tipične odgovornosti prve dame.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Mnogi su uvjereni kako je upravo ta odluka da razdvoje privatno od poslovnog tajna 19-godišnjeg braka. Još kada je Trump 2016. položio zakletvu za američkog predsjednika, Melania je dala intervju u kojem je izrazila želju da se drži podalje od svjetla reflektora. Tada je rekla kako nema namjere u javnosti raditi na svom političkom angažmanu jer je to posao njezinog supruga, a ne nje.

'Jako sam politična u svom privatnom životu i znam sve što se događa između mene i supruga. Imam vlastito mišljenje i mislim da se to mom mužu sviđa kod mene', rekla je svojedobno za Harper's Bazaar, ne krijući tada, kao ni nikada prije ili poslije, da joj je glavni prioritet u životu sin Barron kojeg je rodila 2006., u trenutku kada je imala 35 godina.

KULTNA BIRKINICA

Melania Trump privlačila poglede u najpoželjnijoj obući

Pogledaj galeriju

Iako je mogla imati koliko god dadilja poželi, Melania je odlučila odgajati ga sama, bez ikakve pomoći. Tek su njezini roditelji, pokojna majka Amalija i otac Viktor Knavs bili tu uz nju i brinuli o Barronu, koji je uz djeda i baku naučio i slovenski.

Prije negoli se udala za Donalda Trumpa i postala glavna tema svjetskih tabloida, Melania je radila kao model i to nakon što je njezinu ljepotu, kada je imala tek 16 godina, prepoznao fotograf Stane Jerk. Nakon uspjeha u Parizu i Milanu, sa 28 godina preselila je u New York. Zanimljiva je i priča iz tog perioda njezinog života kako je vitku liniju održavala hodajući po kući s utezima oko zglobva, ali i jedući tek sedam voćki dnevno, što prakticira i danas.

Od voćki su joj najdraže breskve i jabuke, a za doručak voli pojesti smoothie od špinata, mrkve i borovnica sa sokom od jabuka i jogurt bez masnoća.

  • +4
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Donalda Trumpa upoznala je 1998., a pred oltar ju je odveo 2006. godine. Od njega je naučila i sve o poduzetništvu, u čemu se i sama okušala, pa zahvaljujući njemu ima svoju liniju za njegu kože, ali i kolekciju nakita. Tijekom jednog intervjua otkrila je kako su ona i Donald uspjeli zadržati vlastitu neovisnost.

'Moj život je, za mene, normalan. Možda neki ljudi to ne bi pomislili, no tako je. Poznajem svog supruga i imamo odličan odnos. Oboje smo vrlo neovisni, znamo koje su naše uloge i time smo zadovoljni. Mislim da nema potrebe provoditi sa svojim suprugom svaku minutu svakog dana', rekla je Melania Trump i pojasnila:

'Oboje bi trebali raditi ono što im je strast i potom se nalaziti ujutro i navečer, dijeliti i iskusiti život i uz sve to dobro se zabavljati. Znate onu izreku, 'radi marljivo i igraj jače?', to je ono što mi radimo.'

  • +5
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / THE MEGA AGENCY / PROFIMEDIA

No, sve to palo je u vodu kada se Melania nije pojavila 14. lipnja na proslavi Trumpova 78. rođendana, održanog u Palm Beachu, niti mu je javno čestitala putem društvenih mreža. Neki su uvjereni kako je dijelom tu riječ i o tome što Trump mrzi svoje rođendane. To je on sam potvrdio kada su mu obožavatelji u Las Vegasu pokušali ove godine otpjevati pjesmicu 'Sretan rođendan'.

'Znate, postoje određena točka u životu u kojoj ne želite čuti 'Sretan rođendan'. Samo se želiš pretvarati da taj dan ne postoji.'

Zbog svega toga analitičari su uvjereni kako će, ako Trump i osvoji novi mandat, Melania vrijeme najviše provoditi između imanja Mar-a-Lago u Palm Beachu i New Yorka, osobito zbog predviđanja da će 18-godišnji Barron pohađati Sveučilište New York. Tek kada će ceremonijalne obveze to zahtijevati, Melania će dolaziti u Washington.