prioriteti

Melania Trump ne vraća se u Bijelu kuću, i to zbog samo jednog razloga

29.06.2024 u 12:53

Bionic
Reading

Ako Donald Trump pobijedi na predsjedničkim izborima, to ne znači da će u Bijeloj kući biti i Melania Trump. Naime, supruga Donalda Trumpa nema baš nikakve namjere biti na dužnosti prve dame s punim radnim vremenom

Izvor blizak bivšoj američkoj prvoj dami, Melaniji Trump otkrio je njezine planove u slučaju da Donald Trump pobijedi na američkim predsjedničkim izborima. 'Melania sklopila dogovor sa svojim suprugom da, ako on osvoji predsjedništvo, ona neće morati biti na dužnosti prve dame 24/7,' otkrio je za Page Six izvor blizak paru.

Do takvog razvoja događaja dolazi u trenutku kada se nagađa da će njihov sin, Barron Trump, na jesen pohađati Sveučilište New York. A upravo je to razlog zašto Melania ne želi u potpunosti preuzeti zaduženja prve dame.

'Ona je praktična majka i već planira provesti dio svakog mjeseca - a potencijalno i svaki tjedan - u New Yorku, i to ako 18-godišnji Barron bude pohađao NYU,' dodaje izvor.

Insajder je također dodao da će Barron trebati dodatnu prilagodbu životu na koledžu ako njegov tata bude predsjednik.

  • +4
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

'Barron nikad prije nije bio potpuno sam - a uz dodatni stres jer je i brucoš na koledžu i potencijalno sin predsjednika u pretežno demokratskom gradu, Melania želi biti blizu... Dodatna pozornost koju on dobit ću ako mu otac bude predsjednik brine Melaniju koja je također zabrinuta zbog reakcija u njegovoj školi zbog Barronove uvijek prisutne tajne službe,' kaže izvor.

Izvor upoznat blizak obitelji Trump rekao je kako je Melania izuzetno zaštitnički nastrojena majka te je čak je odbacila ideju da Barron s Floride služi kao republikanski delegat Republikanske nacionalne konvencije.

U svibnju je Melanijin ured objavio da Barron sa žaljenjem odbija ponudu Republikanske stranke Floride da bude državni delegat uslijed već ranije dogovorenih obveza. 'Iako je Barron počašćen što ga je Republikanska stranka Floride izabrala za delegata, on nažalost odbija sudjelovati zbog prethodnih obveza,' bilo je navedeno u priopćenju.

Što se Melanije tiče, prema navodima izvora, ona se osjeća sigurno u New Yorku i u Trump Toweru, a to je i Barronov dom, i zato želi da on ide u školu u New Yorku. 'Ona mu može pružiti i emocionalnu i fizičku podršku svojom blizinom. Svi se sjećaju kako je odgađala preseljenje u Washington, DC, dok Barron nije završio školu,' dodaje izvor.

  • +5
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / THE MEGA AGENCY / PROFIMEDIA

Naime, godine 2017. Melania je pet mjeseci odgađala useljenje u Bijelu kuću s Barronom kako bi on mogao nesmetano završiti školsku godinu u New Yorku.

'Ona ne želi neprekidni raspored događanja u Bijeloj kući i ističe da može biti i aktivna majka i prva dama u isto vrijeme,' kaže izvor i dodaje da je Donald blizak s Barronom, ali ne na način na koji je Melania. Donald je već pristao na taj dogovor i smatra da će majke i roditelji diljem zemlje razumjeti Melanijinu odanost njihovom sinu.

Izvor je dodao: 'Donald vjeruje Melaniji da će odgojiti njihova sina na isti način na koji je vjerovao Ivani da odgaja njihovu djecu... Donald smatra da je to uspjelo s Ivankom, Ericom i Donom Jr.'

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević