MORSKE RADOSTI

Iva Jerković raspametila obožavatelje: Dekolte u prvom planu

13.07.2018 u 12:14

Bionic
Reading

Jedna od najlješih Hrvatica, prve dane srpnja tradicionalno je odlučila iskoristiti za odmor. Iva Jerković pohvalila se zavodljivom fotografijom s prelijepih Kornata. Odjenula je ultra seksi kupaći kostim pa su rijetki mogli primijetiti bilo što drugo osim njezinog dekoltea

Lijepa voditeljica i poduzetnica Iva Jerković počastila je svoje obožavatelje fotografijom u zelenom jednodjelnom kupaćem kostimu zbog čega je vrlo brzo skupila mnoštvo komplimenata. Iako fotografija ne otkriva previše, sasvim je dovoljna da izmami uzdahe. Već godinama slovi za jednu od najpoželjnijih Hrvatica pa ovakva reakcija njenih obožavatelja ni ne čudi.

💙

A post shared by Iva Jerković (@ivajerkovic) on

Poznata po svom savršeno oblikovanom tijelu, Iva voli istaknuti sve svoje atribute, i ovog ljeta, čini se, preferira jednodijelne kupaće kostime koji joj savršeno pristaju.

Inače, dio njezinog godišnjeg odmora, svake godine rezervirano je za Nin. Mjesto pored Zadra Ivina je tradicionalna ljetna oaza u koje dolazi svako ljeto, budući da njezina baka tamo ima kuću za odmor. 'Za mene je to pravi godišnji, jer vidim da mi najviše odgovara takav ritam i atmosfera', izjavila je ranije.

  • +4
Iva Jerković Izvor: Promo fotografije / Autor: RTL