NE MOŽE BITI ZGODNIJA

Zavodljiva u svakoj prilici: Iva Jerković zablistala u maloj crnoj haljini

25.05.2018 u 12:21

Bionic
Reading

Već godinama slovi kao jedna od najljepših Hrvatica i gdje god se negdje pojavi rijetko tko se u nju neće zagledati. Omiljena gošća mondenih okupljanja, Iva Jerković koju su gledatelji pratili u 'Kolu sreće', sada je posvećena svom salonu no nerijetko odradi kakvu modnu kampanju ili voditeljski angažman, a tako je bilo i u četvrtak navečer kad je radila na otvorenju novog salona

Iva Jerković uvijek mami uzdahe svojom odličnom linijom koju zna istaknuti odjećom. Ovog puta zablistala je u crnom, modnoj saveznici za svaku priliku. Izabrala je haljinu koja izvrsno pristaje njezinim oblinama te čarapa gležnjačeu istoj boji.

Lijepa voditeljica i poduzetnica otvorila je prije više godina popularni kozmetički salon kojem se potpuno posvetila. Povremeno odradi voditeljski angažman, neku modnu kampanju, uvijek, kaže, ima posla. Tako je bilo i sinoć kad je vodila otvaranje Skinparadise centra. Ondje se družila s ostalim poznatima Ivom Šulentić, Darijom Lorenci Flatz, Kristinom Krepelom, Paolom Valić Bekić i mnogim drugima.

Otvorenje Skin Paradise Boutique centra Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Bojan Zibar

Nedavno je Iva Jerković postala zaštitno lice proljetno-ljetne kolekcije Monike Sablić. Tajnu dobre linije ne duguje vježbanju. Izjavila je da se ne bavi fitnessom niti stigne zdravo jesti te da su u njezinom slučaju presudni geni.

Nedavno je progovorila na temu ljubavi. 'Mislim da u ljubavi izgled uopće nije bitan, pravi muškarac mora biti moj oslonac i potpora u svakoj situaciji. To je najvažnije u vezi', rekla je nedavno za Jutarnji list. Dodala je kako bi voljela biti viša nekoliko centimetara te da su joj godine donijele zrelost, sigurnost i optimizam.

  • +4
Iva Jerković Izvor: Promo fotografije / Autor: RTL

Ta 37-godišnja nije jedna od onih koje svakodnevno objavljuju mnoštvo fotki i storyja na Instagramu, pa su njezine rijetke objave prava atrakcija za 64 tisuće ljudi koji je prate.

Let it rain...🌧🌧🌧

A post shared by Iva Jerković (@ivajerkovic) on