živi idilu

Iva Majoli progovorila o kćeri i braku s talijanskim poduzetnikom

12.06.2024 u 14:16

Bionic
Reading

Prošlo je 27 godina otkad je slavna tenisačica osvojila Roland Garros. Oproštaj od karijere dogodio se u lipnju 2004. godine, a od 2012. do 2024. bila je izbornica hrvatske ženske teniske reprezentacije. Privatno je presretna u braku s Robertom Callegarijem za kojeg se udala u listopadu 2022.

Iva Majoli se nakon udaje za talijanskog industrijalca Roberta Calegarija preselila u Milano. Otkrila je da su njezini korijeni talijanski po tatinoj strani, tako da voli talijansku hranu, a za Talijane kaže da su 'zgodni, dragi'.

Rekla je da joj se posrećilo živjeti u Italiji ali da se 'uvijek vraća i što više vremena provodi u Hrvatskoj'. I njezina kći Mia koju je dobila u prethodnom braku sa Stipom Marićem, voli biti u Hrvatskoj. Lijepa 18-godišnjakinja odustala je od tenisa. Majoli je objasnila da je 'vidjela da to nekako ne ide u pravom smjeru i donijeli su odluku neka igra rekreativno'. Sljedeće godine je maturantica, onda će, otkriva ponosna mama, na fakultet vjerojatno u Americi ili Europi.

Retro tenisice koje ćemo viđati posvuda Izvor: Profimedia / Autor: tportal.hr

Premda je mislila da joj se takva ljubavna priča više nikada neće dogoditi, u svom Robertu je našla prijatelja i partnera bez kojeg više ne može zamisliti svoj život. 'Presretna sam, imam super muža i nadam se da je to - to', izjavila je za In Magazin. Ispričala je i da liniju održava zahvaljujući suprugu, budući su 'Talijanke pogotovo u Milanu 'mršave i ništa ne jedu'. Ona nije jedna od tih ali 'puno vježba, hoda, pliva, svaki dan barem sat vremena se bavi jogom, pilatesom ili odlazi u teretanu).

vole biti tamo

Iva Majoli i njezin suprug prođirali Dubrovnikom, a pala je i kava na Stradunu

Pogledaj galeriju