uloga života

Izašao je teaser za novi film Angeline Jolie zbog kojeg joj se smješi Oscar

29.09.2024 u 08:40

Bionic
Reading

Na YouTube je stigao službeni teaser za biografski film 'Maria', u kojem opernu ikonu Mariju Callas glumi Angelina Jolie. Biografska ekranizacija pokazat će složen i fascinantan život jedne od najslavnijih opernih pjevačica 20. stoljeća, a na Filmskom festivalu u Veneciji, gdje je dobila osam minuta ovacija

Režiser filma 'Maria' je Pablo Larraín, poznato po biografskim filmovima, 'Jackie' iz 2016. i 'Spencer' iz 2021. godine, a scenarij za napisao je Steven Knight, tvorac serije Peaky Blinders.

U traileru se može vidjeti nestvarno lijepa scenografija i kostimografija, a u sceama koje su otkrivene, Angelina Jolie izgleda ranjivo, a opet moćno.

Ove muškarce je ljubila Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević, Profimedia

Reakcije na teaser su podijeljene

I dok jedni kažu da se u traileru vidi da je ovo Angelinina uloga života te da bi joj se mogao smiješiti i Oscar, neki smatraju da jena njezinu mjestu trebala biti neka druga glumica, poput, Monice Bellucci.

Izvor: Društvene mreže

Fascinantan život Marie Callas

Film je temeljen na istinitim događajima, a prati posljednje dane života veličanstvene operne legende Marie Callas, kada se povukla iz javnog života te naposljetku preminula od srčanog udara u Parizu 1977. godine u dobi od 53 godine. Callas je privlačila pozornost zbog svoje dramatičnosti na sceni, ali i u privatnom životu.

Jolie od više puta istaknula koliko je ozbiljno shvatila svoju odgovornost u prenošenju priče o nasljeđu velike operne dive, a priprema za ovu ulogu trajala je sedam mjeseci. Angelininu izvedbu ćemo moći gledati od 27. studenog u kinima te od 11. prosinca na Netflixu.

POKAZALA VELIKO SRCE

Nježna strana Angeline Jolie: Kleknula u haljini kako bi razgovarala s obožavateljem

Pogledaj galeriju