LICE S NASLOVNICE

Transformacija koja je sve iznenadila: Angelina Jolie stvorila pomutnju odvažnom frizurom

22.09.2024 u 18:21

Bionic
Reading

U novom izdanju magazina CR Fashion Book slavna holivudska ljepotica debitirala je s novom frizurom

Tijekom godina Angelina Jolie dokazala da može iznijeti gotovo svaki look, a sada to potvrđuje kao glavna zvijezda novog izdanja magazina CR Fashion Book, čija je osnivačica francuska ikona stila Carine Roitfeld.

Kako je vidljivo na nekoliko fotografija podijeljenih na Instagramu ovog petka, Jolie je doživjela dramatičnu transformaciju frizure, a svoje tipične elegantne pramenove stilizirala je u divlje zlatne kovrče.

U novom broju magazina Jolie između ostalog govori o humanitarizmu, moći stvaranja unutar zajednice i tome kako još uvijek prihvaća svoju verziju punka.

Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević, Profimedia

Fotografije Jolie s dosad neviđenom frizurom očekivano su izazvale pozornost, generirajući pregršt komentara.

'Izgleda poput božice iz mitologije', 'Eterično', 'Ona je kovrčava, ona je plavuša, ona je legenda i ikona', samo su neki od komentara koji se mogu pronaći ispod objava magazina CR Fashion Book na Instagramu, čija je nova zvijezda Jolie.

Jolie juriša prema novom Oscaru

Posljednjih tjedana o 49-godišnjoj Jolie najviše se govori u kontekstu uloge operne pjevačice Marije Callas u biografskom filmu 'Maria' redatelja Pabla Larraina. Na nedavno održanom filmskom festivalu u Veneciju s filmskom ekipom zaradila je osmominutne ovacije publike, čime je pokrenula glasine o potencijalnoj nominaciji za zlatni oskarovski kipić.

  • +11
Angelina Jolie Izvor: Profimedia / Autor: Pool Photo Events 04/ipa-agency. / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ako Jolie ipak bude nominirana, to joj neće biti prvi put da joj Akademija odaje priznanje. Ne samo da je bila nominirana 2009. za ulogu u filmu 'The Changeling' Clinta Eastwooda, već je godine 2000. osvojila Oscara za najbolju sporednu glumicu u filmu 'Girl, Interrupted'.