lijepa uspomena

Janko Popović Volarić ponovno raznježio pratiteljice fotografijom sa svojim nasljednikom, ovog puta jednom starijeg datuma

26.10.2020 u 14:44

Bionic
Reading

Već je svima poznato da glumac i miljenik velikog dijela ženske publike ima zgodnog sina i da je 21-godišnji David Rihtar Popović njegova slika i prilika. Ponovo je mnoge razveselio fotografijom na kojoj pozira sa svojim najvećim ponosom

Uspješni domaći glumac i sin gdje god se pojave plijene pažnju, naročito ženskog dijela obožavateljica. Nerijetko su skupa viđeni na premijerama filmova, koncertima, a David je svog tatu došao i bodriti kada se okušao u voditeljskoj ulozi showa 'Ples sa zvijezdama'. Janko Popović Volarić u najnovijoj objavi na Instagramu podsjetio se kako su nekad izgledali. 'Kad smo bili 'manji'. Moj David i ja prije sto godina', stavio je u opis crno-bijele fotografije.

'Jako lijep David,baš kao i tata', 'Lip ti je sin ko' slika', samo komplimenti i ovog puta ne prestaju stizati.

Podsjećamo, Janko je postao otac jako mlad, sa svega 18 godina, i na tu je ulogu najponosniji. Više puta je isticao kako je David izrastao u poštenog čovjeka i da mu je najvažnije da ostane vjeran sebi. No mladić nije krenuo očevim stopama, budući da se bavi glazbom.

Glumac je u jednom od svojih rijetkih istupa na temu sina, ranije otkrio da vole skupa slušati glazbu i da im je zajednički hobi pričanje hrpe loših fora i 'blesavi crni humor koji obojica obožavaju' te da mu često dosađuje tipično roditeljskim ponavljanjem istih stvari i savjeta.