nezaboravne avanture

Janko Popović pokazao zgodnog sina: 'Snimali smo svoje uspone i padove'

03.10.2024 u 19:30

Bionic
Reading

Domaći glumac Janko Popović Volarić na Instagramu je nakon dugo vremena objavio fotografiju sa svojim nasljednikom Davidom, a povodom je bila prva epizoda nove sezone dokumentarne serije 'Planine'. Zaljubljenik u Gorski kotar i njegov sin uputili su se na četiri dana u istraživanje ljepota Bijele stijene i Bjelolasice

Mnogi znani i neznani sve više se odlučuju za planinarenje kako bi pobjegli od stresa, zagađenih gradova i gužve. Čist zrak, netaknuta priroda i fizička aktivnost mame i proslavljenog hrvatskog glumca Janka Popovića Volarića. Napravio je zaokret u karijeri i dao je otkaz u svom matičnom kazalištu te je otišao planinariti.U lipnju se pohvalio da j primio diplomu Planinarskog društva 'Grafičar' te se u opisu objave našalio kako mu je to 'Napokon jedna ozbiljna diploma u CV-u!'.

Naišli na razne životinje

Uspjesi i izazovi koje je doživio sa sinom Davidom, prikazani su u prvoj epizodi druge sezone hvaljene HTV-ove serije. 'Moj sin David i ja snimali smo krajem ljeta svoje uspone i padove na Bijelim stijenama i Bjelolasici', napisao je glumac i dodao: 'Sreli smo medvjede (4), lisice, srne, jelene, a malo i jedan drugog'.

Pogledajte kako se Catherine Zeta-Jones mijenjala kroz godine Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/montaža Neven Bučević

Prisjetimo se, Janko je Davida dobio s pjesnikinjom Ines Peruško Rihtar, s kojom nikada nije stao pred oltar. Glumac slovi za jednog od poželjnijih među pripadnicama ljepšeg spola, a njegov brak s kolegicom i aktivisticom Jelenom Veljačom izazivala je veliku pažnju javnosti i medija.

Jedno vrijeme mediji su pisali da Volarić ljubi kostimografkinju Mirtu Stojković, a nakon nje i glumicu Tijanu Pečenčić koju je upoznao 2015. godine na setu serije 'Kud puklo da puklo'.

Poslije Tijane, 2018. godine pisalo se da glumac ljubi 11 godina mlađu novinarku N1 televizije koja je kratko vrijeme radila i na RTL-u, Mateu Dominiković. Potom se pisalo o njegovoj vezi s logopedinjom Petrom Švađumović. Sad je u braku s Lovorkom Sršen za koju se vjenčao u tajnosti početkom rujna.

UŽIVA U SAMOĆI

Janko Popović Volarić u solo šetnji središtem grada

Pogledaj galeriju