iznenadio i kolege

Janku Popoviću Volariću svi čestitaju: Glumac se pohvalio novostima

18.06.2024 u 10:41

Bionic
Reading

Domaći glumac, koji je hrvatsku publiku osvojio ulogama u 'Čista ljubav' i 'Kud puklo da puklo' te mnogim drugim uspjesima na ekranu, platnu i kazališnim daskama, pohvalio se novim osobnim uspjehom za koji su mu bili potrebni mjeseci truda, a usput se našalio na svoj račun

Janko Popović Volarić prije nekoliko dana pratiteljima na Instagramu je pokazao da je boravio u Francuskoj. Kad nije zauzet poslovnim obavezama, obožava putovati, ali i boraviti u prirodi. Iza njega je nekoliko biciklističkih avantura, a sad je sve iznenadio novom objavom.

'Napokon jedna ozbiljna diploma u mom CV-u! Opća planinarska škola 'Planinarsko društvo Grafičar'. Najljepše provedeni mjeseci od otkaznog roka u kazalištu do ulaska u slobodne umjetnike!' napisao je pored više fotografija. 'Koji si ti luđak. Daj da uhvatimo vremena da se družimo', poručio mu je kolega Leon Lučev dok su mu ostali pisali riječi podrške i čestitali mu.

Mjesecima je uspješno skrivao da je dao otkaz u matičnom kazalištu, a ovu informaciju je sada usputno podijelio s ljudima koji ga prate. Glumac je od 2014. bio stalni član Lutkarskog kazališta u Zagrebu, no odnedavno kreće stopama slobodnog umjetnika.

Retro tenisice koje ćemo viđati posvuda Izvor: Profimedia / Autor: tportal.hr

Inače, trenutni ljubavni status jednog od najpoželjnijih neženja u Hrvata nije poznat. U zadnje vrijeme ga se povezivalo s kantautoricom Lovorkom Sršen.

sve osim nogometa

Učitavanje...