sudbonosno 'da'

Vjenčanje u tajnosti: Janko Popović Volarić oženio se glazbenicom

09.09.2024 u 15:31

Bionic
Reading

Jedan od naših najcjenjenijih glumaca, Janko Popović Volarić od ovog vikenda je u braku s dugogodišnjom partnericom, kantautoricom Lovorkom Sršen

Najpoželjniji hrvatski neženja, kako su mu nerijetko tepali u medijima, vjenčao se daleko od očiju javnosti, a nitko od njegovih prijatelja na društvenim mrežama nije objavio vijest o vjenčanju, donosi Story.

Hodali su tri godine

Navode da Janko Popović Volarić nije želio potvrditi tu informaciju te da je par navodno svoj veliki dan proslavio u kavani Palainovka na zagrebačkom Gornjem gradu, u krugu najbližih osoba. U vezi su oko tri godine, ali na tu temu se nisu izjašnjavali u medijima.

Pogledajte najljepše vjenčanice slavnih ljepotica Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Lovorka je tek nekoliko puta snimljena s glumcem u javnosti, kao primjerice prošle godine na 70. Pulskom filmskom festivalu, otvorenju 7. Art Fair-a Nesvrstani, te na Rock Offu.

Podsjetimo, glumcu je ovo drugi brak, a ranije je je bio u braku s Jelenom Veljačom. Vjenčali su se 2009., a razveli nakon tri godine zajedničkog života. Iz veze s pjesnikinjom Ines Peruško Rihtar ima sina Davida.

UŽIVA U SAMOĆI

Janko Popović Volarić u solo šetnji središtem grada

Pogledaj galeriju