nevjerojatna prednost

Šanse za pobjedom rastu iz sata u sat: Baby Lasagna ima gotovo nedostižnu prednost

09.05.2024 u 09:36

Bionic
Reading

Pred nama je druga polufinalna večer Eurosonga, no ako je suditi prema kladionicama, konačan pobjednik se već zna...

Još nakon prve probe u Malmou šanse Baby Lasagne za pobjedom na Eurosongu počele su rasti, a kladionice su ga proglasile još uvjerljivijim favoritom nakon polufinalnog nastupa. No, tu nije kraj jer koeficijent se i dalje mijenja njemu u prilog.

Nakon što su probe održali i kandidati u drugom polufinalu, među kojima je i njegov glavni konkurent za pobjedu Švicarac Nemo, 'Rim Tim Tagi Dim' dodatno je povećao prednost na kladionicama.

  • +3
Baby Lasagna odlazi iz svog hotela u Arenu Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

Ona sada iznosi ogromnih 41%, odnosno koeficijent od tek 1.91, dok je Švicarska na sve udaljenijih 18% (koef. 4), Ukrajina na 9% (koef. 9), a na četvrtoj poziciji je Irska sa svojim, po mnogima, užasavajućim nastupom.

Koliko je pjesma Marka Purišića popularna potvrđuje i podatak da je stekla svjetsku slavu i stigla na 20. poziciju najslušanijih hitova na iTunesu. Umažanin je ondje iza sebe ostavio pjesmu 'Flowers' Miley Cyrus (22.), 'Illusion' Due Lipe, 'We Can't Be Friends' Ariane Grande (32.) pa čak i hit Taylor Swift 'Cruel Summer'.

Jasno, puno toga će se promijeniti nakon današnjeg drugog polufinala, no kako stvari stoje, kladionice su već sada uvjerene u pobjedu Hrvatske. Eurosong bi se tako vratio u Zagreb nakon 35 godina čekanja...