VJENČANJE U TAJNOSTI

Je li ovo potvrda? Joaquin Phoenix nazvao Rooney Maru suprugom pa potaknuo glasine

02.10.2024 u 10:05

Bionic
Reading

Ako je suditi po posljednjem istupu holivudskog glumca Joaquina Phoenixa, on i lijepa glumica Rooney Mara, s kojom ima dvoje djece, u sretnom je braku, a veza je ozakonjena u potpunoj tajnosti

Društvene mreže su se užarile nakon što se zvijezda 'Jokera', Joaquin Phoenix, tijekom gostovanja u podcastu 'Talk Easy with Sam Fragoso', svojoj dugogodišnjoj partnerici i majci njegovo dvoje djece, Rooney Mari, obratio kao 'ženi'.

Pričajući o tome što ga je inspiriralo za njegov govor na dodjeli Oscara 2020., Phoenix je otkrio da je isti smislio dok je razgovarao sa 'svojom mamom i ženom'. Naknadno je glumac nazvao Rooney Maru imenom, jasno dajući do znanja da je upravo ona 'žena' o kojoj je govorio.

Brad Pitt kroz godine Izvor: Društvene mreže / Autor: Profimedia/montaža Neven Bučević

Potražio ju je na internetu

'Rooney je tada rekla: 'To bi trebao reći!'', rekao je Phoenix u podcastu. Ipak, tijekom ostatka razgovora suzdržao se od toga da kaže kakav je zapravo njihov bračni status.

Par se, podsjetimo, upoznao 2012. dok su zajedno radili na filmu Spikea Jonzea 'Ona', no vezu su započeli tek nekoliko godina kasnije kada su ponovno zajedno snimali i to film 'Marija Magdalena', da bi se zaručili 2019. godine.

'Ona je jedina djevojka koju sam potražio na internetu', priznao je Phoenix 2019. u jednom od rijetkih intervjua i to za Vanity Fair.

  • +2
Joaquin Phoenix i Rooney Mara Izvor: Profimedia / Autor: Robyn Beck / AFP / Profimedia

2020. su dobili prvo dijete, malenog dječaka koji je dobio imeo po Phoenixovom pokojnom bratu, nikada prežaljenom Riveru Phoenixu koji je preminuo od predoziranja 1993. kada je imao samo 23 godine. Četiri godine kasnije stigla je još jedna beba.

Da je trudna, Rooney Mara je pokazala već poveći trudnički trbuh kada je stigla na 74. filmski festival u Berlinu.