pet dana prije početka

Hollywood šokiran potezom oskarovca: Joaquin Phoenix odustao od gay uloge u zadnji čas

12.08.2024 u 13:28

Bionic
Reading

Strani mediji javljaju da je Joaquin Phoenix odustao od uloge u romantičnoj drami redatelja Todda Haynesa. Snimanje je trebalo započeti uskoro u Guadalajari (Meksiku), a glumac nikada nije ni stigao tamo. Odluku da napušta projekt donio je iz Los Angelesa

Film (koji trenutno nema naziv) nije trebao biti za publiku mlađu od 18 godina, a Joaquinu Phoenixu je dodijeljena uloga muškarca koji zajedno sa svojim ljubavnikom bježi u Meksiko.

Oprala ga trema?

Slavni glumac je zaslužan za scenarij filma u suradnji s Haynesom i Jonom Raymondom, a navodno je Phoenixa uhvatila 'užasna trema'.

Producentica Christine Vachon čija je tvrtka Killer Films bila povezana s filmom, potvrdila je izvješća tijekom vikenda kada je podijelila članak o odustajanju Phoenixa i napisala na Facebooku: 'Verzija ovih priča uistinu se dogodila i bila je to noćna mora i molim vas, ako ste u iskušenju mahati prstom ili opomenete da to dobijemo ako odaberemo heteroseksualnog glumca, nemojte. Ovo je bio njegov projekt koji je on doveo u SAD i Killer Films povijest o radu s LGBTQ glumcima/ekipom/redateljima govori sama za sebe', poručila je.

NEOBIČNA FRIZURA

Nova uloga ili? Joaquin Phoenix u šetnji sa zaručnicom pokazao novi imidž i zabrinuo svoje obožavatelje

Pogledaj galeriju

Ni Phoenix ni ostatak ekipa uključujući redatelja, nisu željeli otkriti razloge zašto je zvijezda 'Jokera' napustila projekt. Variety piše da se njegova uloga neće moći 'preinačiti' njegovu ulogu, te da bi gubitci produkcije mogli premašiti sedmoznamenkasti iznos.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Phoenix je trebao glumiti uz Dannyja Ramireza, koji je igrao u filmu 'Top Gun: Maverick'. Inače Phoenix ponovno glumi Jokera u filmu 'Joker: Folie à Deux', koji će izaći kasnije ove godine.