STALNI GOST

Jedan od članova obitelji princa Williama i Kate Middleton ima posebno mjesto u njihovom krevetu

19.10.2024 u 19:57

Bionic
Reading

Princ William je prilikom susreta s psom obožavateljice tijekom posjeta koledžu Duchy otkrio da njegov koker španijel Orla često spava s njim i suprugom Kate Middleton - u njihovom krevetu

U druženju s okupljenima princ William nije odolio malenom psu Jacks, čija je vlasnica s budućim engleskim kraljem izmijenila nekoliko rečenica, u kojima je otkrio i tko je čest gost u njegovoj bračnoj postelji.

'Princ William je rekao da njegov mali pas noću spava na krevetu s njim i Kate. Bio je apsolutno zaljubljen u mog malog psa. Pitao je koje je pasmine i rekao da nikad nije upoznao nijednu od tih pasmina, on je cockerjack, tako da je pomalo jedinstvena kombinacija', rekla je vlasnica psića kojim se oduševio princ William.

Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević/tportal

Princ i princeza od Walesa na poklon su dobili Orlu od Kateina mlađeg brata, nakon što je James Middleton objavio u svibnja 2020. da je njegova ljubimica Luna dočekala šest zdravih malih štenaca.

  • +5
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Danny Lawson / PA Images / Profimedia

Orla se pridružila obitelji malo prije nego što je njihov pas Lupo, još jedan koker španijel, uginuo u studenom 2020.Obitelj je njegovu smrt objavila uz posebnu počast na društvenim mrežama: 'Bio je u srcu naše obitelji posljednjih devet godina i jako će nam nedostajati'.

Orla se može vidjeti na kraljevskom rođendanskom portretu princeze Charlotte, objavljenom 2022.

No ona nije jedini kućni ljubimac kraljevske obitelji. Princ William otkrio je ranije ove godine tijekom pojavljivanja na urbanoj farmi Woodgate Valley da njegovo troje djece također ima kućnog ljubimca zamorca kojeg ponekad zaborave očistiti pa taj posao najčešće obavlja on.