BEZ SVOJE KATE

Princ William u elegantnom odijelu pokazao koliko je vješt s loptom

15.10.2024 u 21:54

  • +4

Princ William

Izvor: Profimedia / Autor: Kin Cheung / PA Images / Profimedia

Bionic
Reading

Djeca iz Birminghama, Manchestera i Londona okušali su se u varijanti američkog nogometa na igralištu za hokej na travi Kennington Park u južnom Londonu, a ovom humanitarnom događanju rado se odazvao i princ William

Ovoga puta princu Williamu nije se pridružila supruga Kate Middleton, no budući je engleski kralj uživao u sportskim aktivnostima koje je organizirala organizacija NFL Foundation NFL Flag.

Ove muškarce je ljubila Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević, Profimedia

Riječ je o britanskom ogranku izvorno američke neprofitne organizacije, a William je sudjelovao i na treningu za takozvani flag football, beskontaktnu verziju američkog nogometa. NFL Foundation također se fokusira na različite oblike uključivanja djece iz siromašnih sredina u sportske aktivnosti u Britaniji.

Phoebe Schecter, kapetanica britanske ženske nogometne reprezentacije, savjetovala je šaljivo u jednom trenutku princu Williamu da prigrli svoju 'unutarnju Shakiru' pomicanjem bokova kako bi uspješnije bacio loptu za američki nogomet.

William je, dobro je poznato, veliki ljubitelj nogometa i pokrovitelj Engleskog nogometnog saveza te redovito posjećuje Wimbledon.

Iako je imao elegantno odijelo na sebi, princ William nije se suzdržaavao te se s puno entuzijazma okušao u bacanju lopte.

Inače, nedavno se u svom najznačajnijem ovogodišnjem angažmanu do sada Kate pridružila princu Williamu kako bi se sastala s obiteljima žrtava smrtonosnog napada nožem koji se dogodio 29. srpnja u Southportu.

Princeza od Walesa, iza koje je nekoliko mjeseci kemoterapije nakon što joj je ranije ove godine dijagnosticiran rak, izgledala je prekrasno u pravoj jesenskoj kombinaciji i nijansama smeđe i bordo boje. A princ William je, u znak podrške svojoj supruzi, također odjenuo džemper u nijansama bobičastog voća te je omiljeni kraljevski par izgledao skladno i usklađeno.