ZVIJEZDA 'NOBODY WANTS THIS'

Pohvale pljušte: Adam Brody zaslužuje svu slavu

15.10.2024 u 19:50

Bionic
Reading

Euforija oko Netflixove serije 'Nobody Wants This' koja je u kratkom roku oduševila brojne gledatelje i postala ogroman hit, ne stišava se, a iako je tek završila prva sezona mnogi s nestrpljenjem iščekuju snimanje najavljene druge sezone

Glavni protagonisti serije 'Nitko ovo ne želi', neodoljivi Adam Brody kao rabin Noah i simpatična Kristen Bell (Joanne), premda su jako dugo na sceni tek sad proživljavaju zvjezdane dane slave.

O svemu se oglasila i glumica Rachel Bilson koja je s Adamom glumila u nekadašnjoj hit teen seriji 'The O.C.' te su bili u vezi tri godine. Rachel kaže da je renesansa Adama Brodyja posve zaslužena: 'Osjećam kao da je oduvijek bila tu'.

No je li Brodyjeva renesansa doista u tijeku? Pa, prema njegovoj bivšoj djevojci i kolegici sa seta ona je zapravo 'bila tu' cijelo vrijeme.

'Osjećam kao da je oduvijek tu. Ali ako se sad sve to događa, posve je zasluženo. Mislim, on je strašan. Najbolji je', rekla je nedavno Rachel (43) za People na predstavljanja SimpliSafea.

Brody i Bilson su bili u vezi

Serija o dvoje zaljubljenih koji dolaze iz posve drugih sredina, 'Nobody Wants This', zaludjela je gledatelje još od svoje premijere 26. rujna i već je najavljeno kako će se snimati druga sezona.

Adam Brody i Kristen Bell u 'Nobody Wants This' Izvor: Profimedia / Autor: Jamie McCarthy / Getty images / Profimedia

Rachel je dodala i kako je jako uzbuđena zbog uspjeha serije.

'Čujem da je svi vole i ne mogu biti više uzbuđena, jer doslovce i Kristen i Adama volim, i oni su moji ljudi. Sretna sam zbog njih', rekla je zvijezda Heart of Dixie o omiljenoj rom-com seriji.

KRISTEN BELL

Zvijezda serije o kojoj svi govore nosi jednu od najljepših haljina na pruge

Pogledaj galeriju

Glumica je također rekla da bi bila presretna kad bi hit Netflixova serija pokrenula renesansu romantične komedije.

'I sam sam velika zaljubljenica u rom-com, tako da da, iskoristila bih priliku, samo zato što jako volim takve filmove', rekla je Bilson, dodajući da je 'Kad je Harry sreo Sally' jedan od njezinih najdražih filmova svih vremena. 

Inače, Adam Brody i Rachel Bilson bili su u vezi tri godine i to tijekom snimanja The O.C., koja se prikazivala od 2003. do 2007. godine.

Nakon tri godine veze, par je prekinuo neposredno prije premijere četvrte i posljednje sezone serije 2006.  

Bivši par se od tada nije ponovno sreo niti u jednom filmskom ili TV projektu, ali ostali su u kontaktu. 2019. naletjeli su jedno na drugo u zračnoj luci i snimili selfie, a 2021. Brody je gostovao u Rachelinom podcastu s kolegicom Melindom Clarke.