zgodna mama

Jelena Perčin zapjevala i pokazala super liniju u kratkoj kožnoj haljinici

08.07.2024 u 10:16

Bionic
Reading

Jedna od publici omiljenijih domaćih glumica, članica ansambla Hrvatskog narodnog kazališta otkad je stupila na scenu, oduševljava svojom elegancijom i ljepotom. Jednako je bilo i nedjeljnom večernjem koncertu čija je tema programa bio rock and roll

Jelena Perčin svoj vokalni talent je pokazala u HTV-ovom showu 'Zvijezde pjevaju' u paru s mentorom Bojanom Jambrošićem.

Uoči ulaska u popularnu emisiju otkrila je da je razmatrala ponudu jer 'nije pjevačica i nema baš ni pjevačkog iskustva', ali da je na kraju prevladala znatiželja, a u show je došla 's ponešto radosti, treme i znatiželje'. Nakon showa nastavila je s pjevačkim nastupima.

Nakon showa, bila je dio koncertnog spektakla Vraćam se Zagrebe tebi ispred HNK, te na i otvaranju 20. BOK festivala, a svoje vokalno umijeće pokazala je i u Laubi na obilježavanju 30 godina Hrvatske udruge poslodavaca u četvrtak navečer. Sinoć je opet zapjevala uz svoje kolege i za to se pojavila u tri različita stajlinga.

Najviše pažnje je privukla u uskoj kožnoj kratkoj haljinici u kojoj je pokazala svoju fantastičnu liniju i vitke noge. Glumica se prošle godine razvela od Momčila Otaševića nakon četiri godine braka, u kojem su dobili sina Jakšu i kćer Mašu. To joj je bio drugi brak, a iz prvog braka, s poduzetnikom Kristijanom Babićem, ima kćer Lotu. Rastali su se 2011. godine i ostali u dobrim odnosima.

Jelenu sada povezuju s gitaristom i skladateljem Antom Gelom koji je među ostalim zaslužan za sinoćnji koncert ispred HNK.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević