roditeljstvo iznad svega

Jelena Veljača: 'Razvod je težak, a gubitak ljubavi još teži'

17.11.2018 u 13:01

Bionic
Reading

Glumica i scenaristica Jelena Veljača nikad nije krila da je razvod težak, a vlastitim primjerom pokazala je da se i nakon bračnog kraha može zadržati međusobno poštovanje i razumijevanje

'Razvod je težak. Gubitak ljubavi je još teži. No, treba ostaviti ego po strani i dopustiti ljubavi da promijeni svoj oblik. Treba biti strpljiv. Dobar. Velikodušan. Treba opraštati. Biti odrasla osoba. Biti snažan. I zapamtite, ako imate dijete, uvijek postoji netko važniji od vas samih', napisala je Jelena Veljača u postu na svom Instagram profil, uz koji je objavila fotografiju iz jedne beogradske dječje igraonice, na kojoj su ona, kćerkica i bivši suprug Dražen Čuček.

Veljača se prije nekoliko mjeseci preselila u Beograd gdje snima sapunicu 'Pogrešan čovjek', a nedugo zatim potvrdila je da se, nakon nepune tri godine, rastaje od supruga Dražena Čučeka.

Budući da Čuček ima jednu od glavnih uloga u sapunici, za koju Veljača piše scenarij, bivši supružnici nastavili su život na novim beogradskim adresama, a premda ne žive skupa, svakodnevno provode zajedničko vrijeme, što zbog poslovnih, a što zbog roditeljskih obaveza.

'Oboje smo zadržali dostojanstvo i ljubav jedno prema drugome jer to je ipak nešto što nas je i spojilo', izjavila je Jelena Veljača nedavno za RTL Exkluziv. Dodala je da su imali sreću što su oboje karakterno stabilne i mirne osobe pa nisu imali potrebu egom rješavati raskid ljubavne veze, a kćer su stavili prvo mjesto.

  • +7
Jelena Veljača Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Svaka dva-tri vikenda s kćerkicom stiže u Zagreb, a i ovaj će vikend provesti u društvu i prijatelj, a koji joj, ne krije, itekako nedostaju. Pritom je pronašla malo vremena i za ritual uljepšavanja u omiljenom salonu.