traži se novi dom

Jennifer Lopez i Ben Affleck povukli drastičan potez: Je li ovo znak da je gotovo?

06.06.2024 u 14:43

Bionic
Reading

Ben Affleck iselio se iz zajedničkog doma prije nekoliko tjedana, a sada je luksuzna vila nazivana 'njihovim domom iz snova' objavljena na stranici agencije za prodaju nekretnina. Znači li to da je braku Bennifera stvarno stigao kraj?

I dok neki misle da je rastava Bena Afflecka i Jennifer Lopez tek predstava za javnost, ova vijest možda će ih ipak uvjeriti da je braku poznatog para ipak stigao kraj. Iako su još uvijek službeno zajedno, Affleck i J. Lo više ne žive zajedno, a pitanje je planiraju li ikada više živjeti pod istim krovom.

Mjesecima su tražili svoj savršen dom, no čini se da je luksuzna vila u kojoj su nekoć zajedno živjeli opet stavljena u prodaju!

Jennifer Lopez- fotke iz mladih dana Izvor: tportal.hr / Autor: Porfimedia by Canva

U luksuznom su zajedničkom domu živjeli tek nekoliko mjeseci, a onda se glumac iselio pokazavši da su 'nevolje u raju' ovaj put itekako ozbiljne te da čak ni njihova ljubav nije dovoljno jaka da prebrodi bračne probleme.

Na web stranici agencije za nekretnine pojavio se oglas za njihov 'dom iz snova', a objavljene su i dosad neviđene fotografije raskošne unutrašnjosti vile. Još otprije je poznato da je vila opremljena garažom za 15 automobila, parkiralištem za 80 i vanjskim sportskim kompleksom s terenima za košarku, teretanom, boksačkim ringom i barom.

Osim toga, 'skromni dom' poznatog para nudio je i sedam spavaćih soba te trinaest kupaonica, a interijer je bio uređen u modernom stilu s vintage šarmom. Jedan od najupečatljivijih komada namještaja svakako je kristalni luster zlatnih detalja čija se vrijednost procjenjuje na barem 100 000 dolara, što je prava sitnica uzmemo li u obzir da su imanje platili oko 70 milijuna dolara, i to u kešu!

luksuzno imanje

Jennifer Lopez i Ben Affleck kupili su dom iz snova, a ovaj luksuz zadovoljit će i one najizbirljivije

Pogledaj galeriju
sve osim nogometa

Učitavanje...