bijele hlače

Hit sezone: Ove hlače već su osvojile kraljicu Letiziju, Jennifer Lopez i Kate Middleton

06.06.2024 u 08:43

Bionic
Reading

Brojne slavne ljepotice, trendseterice i članice kraljevskih obitelji u proteklim mjesecima redovito su nosile chic bijele hlače te one postaju hit sezone

Teško je pronaći komad koji asocira na francuski chic kao što su elegantne bijele hlače. Iako na lošem glasu kao nepraktične, u ovom minimalističkom dizajnu lako se usklađuju sa svime što imate u garderobi i nose se cijelo ljeto kao savršena alternativa haljinama i suknjama.

Njihovu popularnost samo su potvrdile brojne francuske i talijanske modne trendseterice te u njima redovito poziraju i daju nam pregršt inspiracije za vlastite chic outfite.

U nastavku smo izdvojili neke od najimpresivnijih stajlinga s bijelim hlačama u prvom planu, one koji su iznimno laki za kopiranje i odlična opcija za dane u kojima vam nedostaje svježih ideja za stiliziranje stajlinga.

Chic nijanse koje se nose ovog proljeća Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

'All white'

Posve bijele modne kombinacije neprolazan su modni klasik i oličenje chica, a kako biste ga podigli na višu razinu, uparite bijele hlače s rebrastim ili svilenim topom.

Kontrastni stajling

Ako niste ljubiteljica jednobojnih stajlinga, bijele hlače nude savršenu priliku za igranje kontrastima. Za elegantne outfite sve što je potrebno jest obična crna majica, top ili košulja, a ako želite nešto efektnije, odvažite se na njihov spoj s ružičastim ili crvenim gornjim dijelom.

Neutralni tonovi

Bijele hlače u spoju s komadima krem, bež ili sive boje izgledaju vrlo otmjeno i skupocjeno te su dokaz dobrog poznavanja klasičnog modnog stila. Kako biste ovaj spoj učinili još modernijim, nosite prsluk - omiljeni komad chic Francuskinja - jer je vrlo trendi ove sezone.

Potpuno chic

Za kraj, trendseterice donose ideju za stiliziranje modne kombinacije koja je utjelovljenje klasičnog francuskog chica. Riječ je o spajanju bijelih hlača elegantnog ravnog kroja sa ženstvenim pletenim topom nezaobilaznih crno-bijelih prugica, a sve je začinjeno modnim dodacima u nijansama otmjene smeđe boje.

Zvijezde u bijelim hlačama

Osim trendseterica, bijele hlače odavno su postale modni favorit slavnih ljepotica i članica kraljevske obitelji. Kate Middleton nosila ih je u jednom od posljednjih javnih pojavljivanja krajem prosinca. Prisustvujući koncertu božićnih pjesama u Westminsterskoj opatiji, kombinirala je model širokih nogavica do poda s bijelom bluzom i dugačkim bijelim kaputom. Ispod lepršavih nogavica provirivale su visoke potpetice, koje su joj dale koji centimetar visine, ali i osigurale da se rubovi elegantnih hlača ne smoče.

U njima je nedavno osvanula i Jennifer Lopez noseći jednostavnu, ali iznimno efektnu kombinaciju - usku bijelu majicu dugih rukava ugurala je u predimenzionirane bijele hlače. Uz to, nosila je bijeli kaput i bijelu torbicu, ali ih je ostavila po strani prije negoli je stupila na crveni tepih.

  • +3
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Samo u posljednjim tjednima bijele hlače nosile su i Anne Hathaway, djevojka Brada Pitta Ines de Ramon te Jennifer Lawrence, pa je sasvim jasno da govorimo o komadu koji će biti veliki hit ljetne sezone.

IDEALNE ZA SVAKU PRILIKU

Ni Ines de Ramon nije odoljela hit modelu New Balance tenisica

Pogledaj galeriju
sve osim nogometa

Učitavanje...