ima 55 godina

Jennifer Aniston pokazala biceps i mišiće zbog kojih ćete već sutra krenuti vježbati

17.10.2024 u 22:09

Bionic
Reading

Zvijezda serije 'Prijatelji' na Instagramu je pokazala svoju zavidnu liniju i mišiće koji djeluju nestvarno... Otprije je poznato da Jennifer Aniston ne propušta treninge, a rezultat je itekako vidljiv

Poznato je da je 55-godišnja Jennifer Aniston velika zaljubljenica u tjelovježbu i zdrav način života, ali najnovija kampanja otkrila je kako izgledaju rezultati dugogodišnje predanosti.

Zategnute je mišiće popularna glumica pokazala u sklopu nove kampanje za Pvolve, brenda koji stoji iza klinički dokazanog funkcionalnog vježbanja koje koristi opremu otpora za oblikovanje i jačanje tijela.

Slavni dvojnici: Zvijezde koje si nevjerojatno sliče Izvor: Profimedia

Tijekom snimanja kampanje popularna je glumica spremno pozirala, a fotografije su zbilja ispale fantastično!

Posebnu pozornost privukla je fotografija na kojoj je glumica napela biceps i time posramila brojne kolege... Istrenirane ruke popularne glumice nalik su onima koje je prošle godine pokazala Miley Cyrus i time pokrenula trend 'pilates arms' te kratkotrajnu odluku mnogih žena da se posvete vježbanju ruku.

'Jen je stvarno dosljedna u svojim vježbama. Tijekom vremena koje provodim s njom, ona želi težak, izazovan trening', otkrila je trenerica popularne glumice objasnivši: 'Formati u našim treninzima svojevrsni su hibrid svih naših prepoznatljivih formata, između snage i oblikovanja, oblikovanja i sagorijevanja i progresivnog treninga s utezima. Također, malo dižemo utege, kako bismo pomogli izgraditi mišićnu masu i gustoću kostiju držeći fokus na dugovječnost njezina tijela.'

CRNA JE NJEZINA BOJA

Jennifer Aniston u haljini koja ne trpi donje rublje, ali laska njezinoj figuri

Pogledaj galeriju