uzbuđena je jer je sama

Jennifer Lopez prekinula šutnju o razlazu s Benom Affleckom: 'Osjećam se očajno'

09.10.2024 u 19:09

Bionic
Reading

Popularan par zbog kojeg su svi počeli vjerovati u drugu šansu, razveo se. Jennifer Lopez trenutno solira i ne traži novu ljubav, a objasnila je zašto je 'uzbuđena' što će biti sama nakon što su se ona i Ben Affleck razišli

Jennifer Lopez je za Interview razgovarala s komičarkom Nikki Glaser o životnim lekcijama koje još mora naučiti a koje su je snašle ove godine, pazeći da ne spomene Bena Afflecka.

Želi biti sama?

Za vrijeme svog iskrenog intervjua rekla je da se trenutno ne nada da će izlaziti s nekim drugim: 'Ne tražim nikoga', izjavila je. Kad ju je Nikki upitala je li prekid s Benom bio 'težak', JLo je odgovorila: 'Da, *ebeno je teško!'

Ove muškarce je ljubila Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević, Profimedia

I osjeća se tužno. 'Osjećam se usamljeno, nepoznato, zastrašujuće. Osjećam se očajno', priznala je latino diva.

'Ali kad imate takve osjećaje, kažete si: 'Ovo me neće ubiti'. To što sam u vezi me ne definira. Ne mogu tražiti sreću u drugim ljudima. Moram imati sreću u sebi. Govorila sam da sam sretna osoba, ali sam i dalje tražila nešto što bi mi netko drugi mogao ispuniti', objasnila je.

Paparazzi su ih uslikali

Evo s kim se Jennifer Lopez oporavlja se od najnovijeg ljubavnog brodoloma

Pogledaj galeriju

'I da, bilo je trenutaka kada sam mislila da sam shvatila neka stvari, ali onda ti život kaže: 'Šaljem ti još nešto da vidim hoćeš li pasti na to. Da vidim jesi li doista naučila tu lekciju'. I nisam', iskrena je popularna diva. 'Shvaćam to sada na puno dublji način, što ne znači da neću griješiti u budućnosti', kazala je.

najdraže društvo

Ben Affleck od njih se ne odvaja nakon razvoda s Jennifer Lopez

Pogledaj galeriju

Ne navodeći kraj svog braka s Affleckom, rekla je je 'posao - shvatiti sebe'. 'Osjećaji koji se kriju ispod sustava vjerovanja koje imamo o sebi, tjeraju nas da donosimo određene odluke i stvaramo određene obrasce u svom životu. Učenje lekcija je životni proces', smatra Lopez.

  • +5
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Netko tko te istinski voli pomoći će ti da izliječiš te dijelove sebe. To je ono što sam naučila o ljubavi: 'Činiš mi to da se osjećam sigurno, razumiješ me i pomažeš mi da rastem da budem bolja''.

Također je rekla da je uzbuđena što je slobodna žena i dodala: 'Znate što? Ljudi koji su romantičari i vole biti u vezama i žele ostarjeti s nekim, misle: 'Moram to imati da bih bio potpun i sretan', a nije tako', tvrdi Jennifer. Dodala je da joj je za tu spoznaju trebalo 30 godina. Što se tiče negativnih komentara o njezinom razvodu, kaže da se može nositi s njima.

simbolična pjesma

Pokazala svu svoju raskoš: Jennifer Lopez malo je toga sakrila u novom spotu

Pogledaj galeriju

Podsjetimo, prethodno je bila u braku s Ojanijem Noom, Crisom Juddom i Marcom Anthonyjem prije nego se udala za Bena Afflecka. Sada vjeruje da je njezin odnos sa samom sobom 'najvažnija stvar'.