NIJE SE NADAO

Nevolja nikada ne dolazi sama: Ben Affleck našao se u problemima

08.10.2024 u 18:59

Bionic
Reading

Da nevolja uistinu nikada ne dolazi sama, uvjerio se i holivudski glumac Ben Affleck kojem nikako da se zvijezde nasmiješe. Ne samo da posljednjih mjeseci puni novinske stupce svojih razvodom od Jennifer Lopez, već mu je sada poslušnost otkazao i jedan od limenih ljubimaca koje ima

Dok se sa svojim sinom, 12-godišnjim Samuelom, vozio autocestom, Ben Affleck doživio je malu nezgodu. Njegov limeni ljubimac, električni automobil Ford Bronco, odlučio je otkazati poslušnost i to usred vožnje.

Holivudski glumac, koji je posljednjih mjeseci punio novinske stupce ponajviše zbog svog razvoda od Jennifer Lopez, sina je vozio u automobilu, izrazito plave boje. Nakon što je automobil stao sa strane, njih dvojica su izašli iz istog i pozvali pomoć, a paparazzi su snimili oca i sina dotjerane.

Ove muškarce je ljubila Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević, Profimedia

Samuel je bio odjeven u plavo odijelo i Nike tenisice, dok je Affleck nosio tamnoplavo odijelo, smeđe kožne cipele i tamni baloner.

  • +7
Ben Affleck Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Paparazzi su potom snimili i kamionet ukrcan na kamion za vučnu službu, a fotografije možete vidjeti OVDJE. Nakon što je kamionet odvezen, Affleck je sa sinom viđen kako odlazi pješice do obližnje benzinske pumpe.

Inače, Affleck je veliki zaljubljenik u električne automobile, a snimljen je i kako na punioci puni luksuzni BMW, u kojem ga se često može vidjeti na ulicama Los Angelesa.