rezime godine

Jennifer Lopez prisjetila se lijepih trenutaka 2022. godine i podijelila neke još neviđene fotografije s vjenčanja s Benom Affleckom

03.01.2023 u 11:46

Bionic
Reading

Talentirana pjevačica i glumica i njezin suprug Ben Affleck ne skrivaju koliko su sretni što ih je sudbina ponovno spojila pa svaki slobodan trenutak provode zajedno uživajući u zajedničkom vremenu. Kada je gledala na trenutke iza sebe, Lopez je ponosno složila video kompilaciju u kojoj je izdvojila neke najvažnije trenutke u 2022. godini

Najpoznatiji zaljubljeni golupčići u Hollywoodu ne skrivaju koliko su sretni što su nakon toliko godina odvojenosti, ponovno zajedno. Jennifer Lopez na društvenim mrežama napravila je kompilaciju fotografija i videa trenutaka koji su obilježili njezinu 2022. godinu, a u uradak je uključila i neke dosad neviđene trenutke s vjenčanja godine.

Pjevačica je u ponedjeljak na Instagramu objavila slike za svaki mjesec u godini s posebnim fokusom na mjesec kolovoz kada se udala za Bena Afflecka.

Osim koncertnih trenutaka i godišnjih highlightova, svaki je mjesec ispunjen i nekom zajedničkom fotografijom ili videom što je samo još jedan dokaz koliko je glumac obogatio njezin život. Osim poljubaca i večera, u travnju je pokazala snimku svog zaručničkog prstena specifične zelene boje, u svibnju je gledala skice za vjenčanicu zbog koje je pustila čak i suzu, a u srpnju je bila na fittingu najznačajnije haljine u njezinom životu.

Kolovoz je bio mjesec vjenčanja pa je stajala pred ogledalom u jednoj od svojih Ralph Lauren haljina iščekujući veliki trenutak. Također, pojavila se i fotografija u satenskoj vjenčanici dok sjedi pored supruga na stražnjem sjedalu automobila bez krova.

Riceboro U GEORGIJI

Pogledajte kako izgleda bajkoviti posjed gdje su se vjenčali Ben Affleck i Jennifer Lopez

Pogledaj galeriju

Vjenčanje je održano na njegovom imanju vrijednom 8,9 milijuna dolara.

'Tog dana zacijelile su se neke stare rane i teret prošlosti konačno je skinut s naših ramena. Puni krug - uopće ne onako kako smo planirali nego i bolje', komentirala je talentirana Lopez.