žive zajedno s djecom

Jennifer Lopez uselila k Benu Afflecku: 'Bilo je emotivno, ali ostvarili su mi se svi snovi!'

17.01.2023 u 09:45

Bionic
Reading

Ljubavni život popularnog para Bena Afflecka i Jennifer Lopez dobio je novu razinu kojoj se pjevačica iskreno raduje. Preselili su se na zajedničku adresu, a s njima su i njihova djeca koja se privikavaju na svoju novu obitelj

Godina 2022. bila je prekretnica u životu Jennifer Lopez! Osim brojnih poslovnih uspjeha koje je ova talentirana pjevačica i glumica ostvarila, uspjeh poslovnog života zasjenio je privatni jer se želja mnogih obožavatelja konačno ostvarila - Ben Affleck i Jennifer Lopez obnovili su vezu. Svoj odnos zapečatili su i pred oltarom 20. kolovoza na posjedu popularnog glumca.

Ovaj tjedan donio je još jedan korak u njihovom odnosu - odsada žive zajedno, a i sva njihova djeca žive s njima.

Jennifer Lopez progovorila je o spajanju obitelji koje je doživjela vrlo emotivno.

'Uselili smo zajedno. Djeca su se preselila zajedno. Bila je to doista vrsta emocionalne tranzicije, ali u isto vrijeme svi moji snovi postali su stvarnost', rekla je glumica ne skrivajući sreću zbog promjena koje joj se događaju na ljubavnom i obiteljskom planu.

Lopez ima dvoje djece, 14-godišnje blizance Emmu i Maxa, s pjevačem Marcom Anthonyjem. Blizanci odsada dijele dom s troje djece koje je Affleck dobio u braku s glumicom Jennifer Garner. Nasreću, djeca su vršnjaci pa su tako Emma i Max dobili stariju sestru Violet, Seraphinu koja ima jednako godina kao oni, ali i mlađeg brata Samuela.

Pjevačica je iskreno komentirala koliki je izazov spojiti pet tinejdžera, no pristupili su im vrlo nježno tako da se djeca lakše navikavaju na novu situaciju i nove partnere svojih roditelja. Uz to, komentirala je koliko dobro funkcioniraju Ben Affleck i njegova bivša supruga Jennifer Garner u zajedničkom odgoju djece, premda su rastavljeni. Dobri odnosi s bivšim partnerima bitni su za djecu koja se nalaze u osjetljivim godinama i vrlo su emotivni.

'Bila je to fenomenalna godina. Mislim da je ovo najbolja godina od rođenja moje djece', zaključila je Lopez osvrnuvši se na godinu iza nje.

slavlje ljubavi

[FOTO] Stižu nove fotografije s bajkovitog vjenčanja Jennifer i Bena

Pogledaj galeriju