VOLJENA ROONEY MARA

Joaquin Phoenix proslavio je osvojeni Oscar u društvu svoje ljubavi i to na poprilično neobičnom mjestu

11.02.2020 u 14:31

Bionic
Reading

Nakon što je, zahvaljujući ulozi u filmu 'Joker', pomeo konkurenciju i osvojio Oscara u jednoj od tri najvažnije kategorije dodjele, Joaquin Phoenix odlučio je sve dobro proslaviti u društvu zaručnice Rooney Mare i to na poprilično neobičnom mjestu

I dalje odjeveni elegantno, on u crnom odijelu i bijeloj košulji, ona u crnoj, čipkastoj haljini s potpisom Alexandera McQueena, dobitnik Oscara Joaquin Phoenix i njegova zaručnica Rooney Mara njegovu su pobjedu odlučili proslaviti ne na već dobro znanim zabavama, organiziranima Oskarovcima u čast, već uživajući u dobroj hrani u veganskom restoranu Monty's Good Burger.

45-godišnji Phoenix i 34-godišnja Rooney Mara, koji su u Hollywoodu odavno poznati po svom veganstvu, uzeli su veganske burgere i krumpiriće, a umjesto da sjednu i uživaju za stolom u hrani, smjestili su se na stepenice dok je između njih stajao zlatni kipić.

U prvi plan dospjele su i popularne starke, u koje se Rooney Mara preodjenula kada su je štikle krenule žuljati. A nakon što su se dobro najeli, krenuli su na afterparty koji je organizirao streaming servis Netflix.

Nakon tri godine veze, Joaquin Phoenix tek je ove godine odlučio zaprositi svoju 11 godina mlađu djevojku, a datum vjenčanja još uvijek nije poznat.

  • +3
Joaquin Phoenix i Rooney Mara Izvor: Profimedia / Autor: Robyn Beck / AFP / Profimedia