ISKRENO PRIZNANJE

Joe Manganiello ispričao svoju stranu priče i što je presudilo razvodu sa Sofijom Vergarom

17.07.2024 u 11:57

Bionic
Reading

Iznenadni razvod kolumbijske glumice Sofije Vergare i američkog glumca Joea Manganiella odjeknuo je medijima prošle godine. Odlučili su se rastati nakon osam godina braka, a nakon rastanka nisu previše govorili jedno o drugome već su vrlo brzo nastavili dalje

U jednom od svojih intervjua Sofia Vergara je kasnije ispričala da im se brak raspao jer je Joe Manganiello 'bio mlađi od nje i želio je imati djecu, a ona 'nije željela biti stara mama jer da to nebi bilo fer prema bebi' te da je spremna biti baka, a ne majka'.

Razgovarali su o djeci na početku veze

Joe je tek sada odlučio iznijeti svoju stranu priče. 'To nije isključivo bio razlog zašto smo se razišli. Ljudi se udalje jedno od drugoga, to se jednostavno događa. Potvrdio je da su pokušali osnovati obitelj u prvih godinu i pol braka. Naveo je i da su on i Vergara razgovarali o djeci kada su počeli izlaziti 2014. godine.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

'Zakleo sam joj se da nikada neću otići, unatoč tome što možda nećemo moći dobiti djecu. Na kraju, ja sam taj koji nije otišao', izjavio je glumac. U siječnju je Vergara za El País tvrdila da su prekinuli jer se 'nisu mogli dogovoriti oko budućnosti svoje obitelji'. Prema Page Sixu, Manganiello je izrazio frustraciju zbog njezine izjave za Men‘s Health i istaknuo da 'on nije takav' te da u pitanju nije bio 'nikakav ultimatum'.

SVE JE BOLJE UZ JUSTINA

Ne ispušta je iz vida: Sofia Vergara ne odvaja se od svog dečka

Pogledaj galeriju