borAVI U UMAGU

Josipa Lisac brčkanje u moru zamijenila teniskim tribinama, i nije mogla proći nezamijećeno

28.07.2024 u 08:48

  • +4

Poznati na Plava Laguna Croatia Openu

Izvor: Cropix / Autor: Srecko Niketic/PIXSELL

Bionic
Reading

Josipa Lisac posljednjih dana boravi u Umagu gdje s velikom pažnjom prati teniske mečeve u sklopu Plava Laguna Croatia Opena Umag turnira, a veliko finale nije mogla propustiti

Plava Laguna Croatia Open Umag završio je velikim finalem u kojem su meč odigrali talijanski tenisač Lorenzo Musetti i Argentinac Francisco Cerundolo. A finalni meč privukao je meč privukao je i druga poznata lica, poput teniske legende Gorana Ivaniševića, Martine Dalić i Vilija Bassanesea, gradonačelnika Umaga.

Redovita gošća na teniskim turnirima

No, najviše pažnje privukla je pjevačka diva Josipa Lisac koja je veliku završnicu pratila iz VIP lože. Odjevena u stajling koji je uključivao bluzu, hlače i prsluk u različitim kombinacijama crnog i bijelog uzorka, te s obaveznim šeširom na glavi, Josipa Lisac nije mogla proći nezamijećeno. Baš kao i nedavno kada je iz svečane lože pratila teniski meč između Argentinca Marca Trungellitija i Talijana Lorenza Musettija.

Inače, Josipa Lisac česta je gošća ATP turnira u Umagu, a 2022. godine s tribina je brojne nasmijala kada je, uvjerena da će teniska loptica pogoditi upravo nju, spas pronašla iza ružičaste torbice.

Ljetne radosti

Josipa je prije nekoliko dana na Instagramu pokazala koliko uživa u ljetu. Brojne obožavatelje na društvenim mrežama nasmijala je objavom videa s kupanja uz 'Malo ćemo da se kupamo', poznati ljetni hit Crvene jabuke. Video prikazuje kako pluta u velikom kolutu i maše kameri dok nosi crni kostim koji podsjeća na ronilačko odijelo.

'Avantura s prijateljicama Sonjom i Maddalenom na pučini mora i susret s delfinima', napisala je u opisu objave.