predstavila zbirku poezije

Josipa Lisac pružila podršku mladoj pjesnikinji

15.09.2024 u 23:44

Bionic
Reading

Branka Kostić, pjesnikinja čiji stihovi diraju i srce i dušu, predstavila je na nedavno održanom VRISKU – riječkom sajmu knjiga i festivalu autora svoju drugu zbirku poezije pod nazivom 'Smijem li se ili sanjam'. Njezinim stvaralaštvom se oduševila naša velika glazbena umjetnica

Posebnu podršku mladoj pjesnjikini dala je i Josipa Lisac koja je čitala njezine stihove. Nisam ju uopće poznavala, na koncertu u Novigradu sam pročitala njezinu pjesmu i poslije smo se upoznale. Sjajna je Branka', ispričala je Josipa Lisac.

Kazala kako ju je dirnula Brankina energija, jaki senzibilitet, suptilnost i snaga. Branka Kostić piše od svoje 15. godine, najviše pjesme, a 2013. godine izdala je zbirku poezije 'Srce od riječi', čije su pjesme uvrštene u međunarodnu zbirku poezije Valentinovo (Kultura snova, 2013.), kao i u zbirku More na dlanu (Kultura snova, 2013.).

Branka Kostić piše od svoje 15. godine, najviše pjesme, a 2013. godine izdala je zbirku poezije 'Srce od riječi', čije su pjesme uvrštene u međunarodnu zbirku poezije Valentinovo (Kultura snova, 2013.), kao i u zbirku More na dlanu (Kultura snova, 2013.).