odlično izgleda

Josipa Lisac blista na odmoru: Hrvatska diva pokazala svoj ljetni komadić raja

03.08.2024 u 13:48

Bionic
Reading

Od guštanja u moru, preko odlaska na koncert s Alkom Vuicom, posjeta predivnom Novigradu - Josipa Lisica ovog ljeta odlično se provodi

Hrvatska glazbena diva Josipa Lisac uživa u ljepotama Istre. Na svom Instagram profilu pohvalila se prekrasnim fotografijama iz Novigrada, u kojem je pronašla spas od visokih temperatura.

Kultna pjevačica vidno blista od sreće dok pozira na staklenoj ogradi terase s pogledom na more, šumu i brodove, u efektnom stajlingu prema vlastitom prepoznatljivom stilu.

U prekrasno ljetno predvečerje, Josipa Lisac odjenula je bijelu lanenu haljinu s tankim naramenicama preko crne majice dugih rukava te sve podigla bijelim rukavicama i šalom pripadajućeg uzorka. No, najefektniji dodatak definitivno je bio crni šešir, koji se lijepo slagao s crvenim sunčanim naočalama te srebrnom ogrlicom.

Na koncertu s Alkom Vuicom

Koliko se dobro zabavlja na odmoru pokazuje i video objavljen dva dana ranije kada je s Alkom Vuicom guštala na koncertu grupe Duran Duran u pulskoj Areni.

Osim što je pratiteljima pokazala koliko se dobro provodi ovog ljeta, na društvenim mrežama nije propustila priliku niti čestitati braći Sinković na osvojenoj zlatnoj medalji na Olimpijskim igrama u Parizu.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

'Bravo genijalci.. Valent i Martin Sinković. Zlato opet... Svi smo ponosni na vas... Čestitke i svim ostalim našim olimpijcima na dosadašnjim rezultatima u Parizu! Samo hrabro dalje! Je li Hrvatska svjesna koje sportaše ima?', napisala je u opisu objave.