od 26. prosinca u Cinestaru

Julianne Moore i Michelle Williams zajedno u napetom trileru Nakon vjenčanja

24.12.2019 u 09:16

Bionic
Reading

Oskarovka Julianne Moore i Zlatnim globusom® nagrađena Michelle Williams ujedinile su snage u novom trileru za koji kritika kaže da je toliko napet da se od njega gubi dah

Isabel (Michelle Williams) vodi sirotište u Calcuti , te zbog nedostatka novca odlazi na put u New York na poziv Therese Young (Julianne Moore) koja se predstavlja kao potencijalni donator sirotišta. Theresa je multimilijunašica čiji se život na prvi pogled čini savršenim - ona vodi unosan posao, ima muža umjetnika, odraslu kćer i dvoje blizanaca. Iako na prvi pogled vode potpuno različite živote, nakon Theresinog poziva Isabel da prisustvuje vjenčanju njezine kćeri ove dvije žene otkrivaju da su njihovi životi isprepleteni puno više nego što je itko mislio.

Jednake tenzije i napetosti kao u filmovima Dobri ljudi i Vrijeme nježnosti, Nakon vjenčanja nameće tematiku kompleksnosti i promjenjivosti primarnih ljudskih instinkta te preispituje poimanje i definiciju obitelji.

U ostalim ulogama su: Billy Crudup (Where'd You Go, Bernadette), Abby Quinn (Bumblebee, Good Girls Get High), i Alex Esola (Orange is the New Black, The Young Pope). Scenarij i režiju potpisuje Bart Freundlich (Wolves, The Rebound), a producenti su Joel Michaels (Terminator Salvation, Basic Instinct 2, Lolita) i Harry Finkel (Finding Steve McQueen, Trading Paint).

Film Nakon vjenčanja, u distribuciji Blitza pogledajte od 26. prosinca u Cinestaru i ostalim kinima, a ulaznice možete kupiti online ili na blagajnama kina.