pršti od zadovoljstva

Kakva ekipa: Iva Majoli se pohvalila druženjem sa slavnim 'facama'

30.06.2024 u 22:30

Bionic
Reading

Nedavno je najbolja hrvatska tenisačica svih vremena, osvajačica Grand Slam turnira Roland Garros, osim po brojnim sportskim uspjesima poznata je i po poznanstvima s brojnim svjetskim poznatim osobama

Iva Majoli nedavno je gostovala kod svog prijatelja i poznatog doktora Nikole Milojevića u podcastu Infinity u kojem se pričalo o tome kako se družila s Georgeom W. Bushom i Tonyjem Blairom te da je s istaknutim političarima čak i igrala tenis.

Rekla je da je od političara na nju je najveći dojam ostavio Nelson Mandela s kojim je 'imala čast provesti nekoliko nezaboravnih dana'. Družila se i s osobama A liste kao što su Matthew Perry, Brooke Shields ili Leonardo di Caprio s kojim se imala priliku vidjeti nekoliko puta.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Ovih dana, umirovljena tenisačica pokazala je na Instagramu kako su se ona i njezin suprug talijanski industrijalac Roberto Calegari ovih dana zabavaljali sa zanimljivom ekipom. Bili su tu Marion Bartoli, Mike Tyson, popularni francuski DJ Bob Sinclar, čuvenim brazilskim nogometašem Ronaldom Nazario de Lima.

  • +4
Iva Majoli Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL