ima neka...

Iva Majoli o namještenom spoju s Leonardom DiCaprijem: 'Prošlo je zanimljivo'

20.06.2024 u 13:48

Bionic
Reading

Bivša tenisačica Iva Majoli danas je u sretnom je braku s talijanskim poduzetnikom Robertom Callegarijem za kojeg se udala u listopadu 2022. godine, no prije Talijana 'bacila je oko' na holivudskog glumca s kojim se čak imala priliku družiti privatno

Naša najpoznatija tenisačica Iva Majoli gostovala je kod svog prijatelja i poznatog doktora Nikole Milojevića u podcastu Infinity. Iako je u podcastu skromno rekla kako nema ništa za reći i da se ne želi nametati u javnosti, Majoli je otkrila razne zanimljive detalje o životu profesionalnih sportaša, svojoj karijeri i odricanju, tretmanima ljepote, ali i o svom uzbudljivom životu kada je 'žarila i palila' teniskom scenom.

Osvajačica Grand Slam turnira Roland Garros u Parizu 1997. godine i dalje je aktivna u svijetu tenisa te aktivno surađuje s mladim nadama tenisa, a s njima dijeli zlata vrijedne savjete iz vlastitog iskustva.

Namirnice koje snižavaju visoki tlak Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević/tportal

'Ti si stvarno upoznala sve svjetske vođe. Svima si bila simpatična, draga', rekao je dr. Milojević otkrivši da se Majoli družila s Georgeom W. Bushom i Tonyjem Blairom te da je s istaknutim političarima čak i igrala tenis.

Od političara na nju je najveći dojam ostavio prvi predsjednik Južnoafričke Republike: 'Od ovako zanimljivih ljudi koje sam upoznala, mogu reći da mi je u najvećem sjećanju ostao Nelson Mandela s kojim sam imala čast provesti nekoliko nezaboravnih dana. Bila sam u njegovoj rezidenciji. U to vrijeme su još Andre Agassi i Brooke Shields bili u braku i svi smo zajedno bili tamo. Ježim se sad', rekla je Majoli dodavši: 'Kad stojiš kraj njega, jednostavno znoj ti ide. Kao da je imao neku moć posebnu.'

Međutim, Majoli se nije družila samo s političarima, već i s holivudskim facama. Tiha patnja brojnih dama diljem svijeta bio je i još uvijek je Leonardo DiCaprio, a Majoli se s njime susrela i nekoliko puta.

'Moj današnji prijatelj Arnon Milchan bi me svake godine za rođendan pitao: 'I, šta bi ove godine?'', prisjetila se Majoli otkrivši kako mu je jedne godine rekla da bi htjela na večeru s glumcem Leonardom DiCaprijem.

'Bio je jedan trenutak. Igrala sam četvrtfinale U.S. Opena protiv Martine Hingis. Noćni meč, a tu večer je bila večera s DiCaprijem u Nobu restoranu. I pada kiša, ja čekam, čekam, čekam. Napokon otkažu meč i ja dođem u onoj teniskoj suknjici. Hladno mi je u restoranu. Odem do chefa, on mi da neke svoje hlače na cvjetiće 13 brojeva prevelike', podijelila je tenisačica otkrivši da je glumcu pristupila i pomalo nesigurna: 'Ja dolazim DiCapriju i mislim si: 'Što će ovaj misliti o meni?'. Prošlo je zanimljivo, još smo se nakon toga vidjeli nekoliko puta. Imamo dosta zajedničkih prijatelja.'

elitno druženje

Brojni poznati stigli na finale Roland Garrosa, a među njima i poznata Hrvatica

Pogledaj galeriju