JEDINA KĆI

Kate i William dugo su razmišljali kako će odgajati princezu Charlotte; je li odluka koju su donijeli i najbolja za nju?

17.02.2023 u 14:24

Bionic
Reading

Kako bi izbjegli ponavljanje povijesti, kada je odgoj njihove djece u pitanju, Kate Middleton i princ William zajednički su donijeli neke odluke koje će itekako utjecati na budućnost monarhije, a jedna od glavnih odluka bila je i ona vezana uz princezu Charlotte

Kraljevska obitelj glavna je tema u britanskim medijima, ali i među britanskom javnosti, koja sve vezano uz članove pažljivo prate. A u fokusu im je i troje nasljednika princa Williama i Kate Middleton, među kojima se nalazi i princ George, budući britanski kralj.

I dok je sve vezano uz njegovo školovanje i odgoj dobro poznato, jer prijestolonasljednika se za tron priprema od malih nogu, nejasna je sudbina njegovog mlađeg brata, princa Louisa, i jedine sestre, princeze Charlotte.

Kako u svojoj novoj kolumni piše novinar Richard Eden, koji pomno prati sve vezano uz kraljevsku obitelj, ono što javnost najviše zanima odnos je prema Charlotte. Iako ima tek sedam godina, očekivanja za tu djevojčicu su itekako velika, jer ona je ipak britanska princeza i sestra budućeg kralja.

  • +6
Princeza Charlotte Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

'Prema onome što ja čujem, princ i princeza od Walesa žele da sedmogodišnja Charlotte odraste s jasnim naumom da će imati pravi posao, a ne da će ostati radni član kraljevske obitelji', tvrdi Eden, koji se time zapravo poziva na odluku Charlotteinog djeda, kralja Charlesa III, koji ima viziju o smanjenoj monarhiji. Istom se idejom vodi i njezin otac, princ William, koji će isto tako jednog dana postati britanski kralj.