OMILJENA DJECI

Kate Middleton otkrila sve o trenutku kada se princ George raspametio i to na - hranu

18.10.2023 u 13:37

Bionic
Reading

Princeza od Walesa otkrila je kako se njezin najstariji sin oduševio i u potpunosti iskoristio trenutak tijekom Svjetskog kupa u ragbiju, kada je bila poslužena ni manje ni više nego pizza

Obožavatelji kraljevske obitelji s nestrpljenjem iščekuju svako obraćanje javnosti Kate Middleton ili princa Williama jer znaju da će u tim trenucima doznati i neke nove, javnosti nepoznate detalje iz njihovog privatnog života.

Ništa drugačije nije bilo ni ove nedjelje, na stadionu u francuskom Marseilleu, gdje je Kate Middleton prisustvovala na četvrtfinalnoj utakmici Ragbi svjetskog kupa, u kojoj su svoje snage odmjerili igrači Engleske i Fidžija. Dan prije princ William je poveo princa Georgea na utakmicu Walesa i Argentine.

I upravo se na toj utakmici odigrao trenutak kojim se Kate Middleton pohvalila legendarnom igraču ragbija, Billu Beaumontu.

Kako se može vidjeti u videu objavljenom na Twitteru, Kate i Bill su popričali o princu Georgeu, a bivši sportaš je otkrio Kate:

'Iskoristio je trenutak u potpunosti. Navalio je na pizzu samo tako', čuje se u videu, na što je princeza kroz smijeh dodala: 'Da, znam, čula sam sve o tome.'

Princ William i princ George Izvor: Profimedia / Autor: Pascal GUYOT / AFP / Profimedia

Inače, dobro je poznato da je princ George veliki obožavatelj pizze, a u omiljenoj hrani uživao je i u srpnju kada je s ocem gledao utakmicu kriketa. Dok je njegov otac razgovao s premijerom Rishijem Sunakom, George je 'navalio' na pizzu.

Kate Middleton već je otkrila kako sva njihova djeca obožavaju pizzu, osobito onu koju sami pripremaju zajedno kod kuće. Princ George ljubitelj je talijanske hrane, što je otkrio kuhar slavnih Aldo Zilli, rekavši 2020. kako su omiljeno jelo budućeg kralja špageti carbonara.