O TOME SE NERADO PRIČA

Kate Middleton progovorila o najtežim trenucima majčinstva

23.01.2019 u 13:23

Bionic
Reading

Osim što je vojvotkinja i supruga budućeg britanskog kralja, Kate Middleton na prvome je mjestu majka troje djece - prinčeva Georgea i Louisa i princeze Charlotte. Upravo iz tog razloga itekako dobro zna sve strahove i probleme s kojima se svaki roditelj suočava, a sada je o tome i javno progovorila

Iako Kate Middleton ima veliku i svesrdnu pomoć kraljevske dadilje Marije Turrion Borallo, koja joj pomaže oko petogodišnjeg Georgea, trogodišnje Charlotte i devetomjesečnog Louisa, veliku većinu stvari oko odgoja djece sama obavlja.

  • +8
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

'Sve to izuzetno je teško. U prvim danima majčinstva, s novorođenčetom, većina majki dobije veliku pomoć, svi joj rado uskaču, no nakon što dijete napuni godinu dana, sve to nestane. Nakon toga treba pročitati puno knjiga. Svi mi prolazimo kroz iste borbe', rekla je Kate Middleton tijekom posjeta udruzi Family Action.

Riječ je o udruzi koja, uz svesrdnu pomoć volontera diljem zemlje, pruža podršku roditeljima i skrbnicima putem telefonskih poziva, mailova i SMS poruka. Pomoć Family Actiona imala je i Deidre iz sjevernog Londona, čije je dvoje djece rođeno s genetskim poremećajem neurofibramatozom.

'Kada je Kate stigla imala sam osjećaj kao da mi je prijateljica. Bila je izrazito ljubazna i s njom je tako lako pričati. Sve nas je saslušala i svakoj od nas rekla kako smo hrabre što smo javno otkrile naše životne priče. Isprva sam bila uplašena, nisam znala trebam li se nakloniti, kako je zvati, no od trenutka kad je ušla sve je bilo tako lagano', ispričala je Deidre o susretu s Kate Middleton i dodala: 'I ona je majka i njoj isto tako nije bilo sve lako.'