Objavila dobro čuvanu tajnu

Kći Kurta Cobaina postala je majka: 'Dobro došao na svijet, najljepši sine!'

30.09.2024 u 10:46

Bionic
Reading

Frances Bean Cobain, kći nikad prežaljenog rock glazbenika Kurta Cobaina i pjevačice Courtney Love, donijela je na svijet prvo dijete. Sa suprugom Rileyem Hawkom, sinom bivšeg skejtera Tonyja Hawka dobila je sina 17. rujna, a sretnu vijest tek su sada podijelili s javnosti

Frances Bean Cobain je na Instagramu objavila više crno-bijelih fotografija na kojima su prikazani prvi zajednički trenuci sa svojim dječakom kojem su dali ime Ronin Walker Cobain Hawk.

Kći glazbenika Kurta Cobaina je tim povodom napisala: 'Dobro došao na svijet najljepši sine. Volimo te više od svega.' Podijelila je i objavu uz priču dodajući 'Beautiful Boy' Johna Lennona. Objavu je među prvima komentirao skejter Tony Hawk. 'Moj omiljeni unuk', napisao je a osim njega u komentarima se javila se i glumica Zelda Williams, kći pokojnog glumca Robina Williamsa. Nitko van njezinog kruga ljudi nije znao da je Frances u drugom stanju.

Ove muškarce je ljubila Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević, Profimedia

Ovo joj je drugi brak

Frances je supruga Rileyja Hawkea upoznala 2021. preko zajedničkih prijatelja. Vjenčali su se dvije godine nakon prvog susreta, u listopadu prošle godine. Kum joj je bio Michael Stipe, frontmen benda R.E.M., prijatelj njezinog oca, frontmena grupe Nirvana koji je tragično preminuo kada je Frances imala samo godinu dana.

Prije Rileya je Frances bila u braku s glazbenikom Isaiahom Silvom, i to manje od dvije godine. On je navodno vjerovao da je on Kurtova reinkarnacija.

tatine 'curice'

Prezgodne kćeri poznatih rockera: One su uspješne glumice, modeli, sportašice

Pogledaj galeriju