18 godina braka

Kevin Costner progovorio o boli nakon rastave: 'Snažno je i boli'

27.06.2024 u 22:43

Bionic
Reading

Ni 18 zajedničkih godina nije bilo dovoljno da spasi brak Kevina Costnera i Christine Baumgartner, a glumac je nedavno sebe nazvao i samohranim ocem

U svibnju 2023. glasno je odjeknula vijest da je Christine Baumgartner zatražila rastavu braka od popularnog glumca Kevina Costnera. I samog je glumca zahtjev navodno šokirao, posebno kad je riječ o braku koji je trajao 18 godina. Nakon braka uslijedila je duga brakorazvodna parnica, a glumac ne skriva da je bio shrvan.

Baumgartner je od bivšeg supruga zahtijevala ogromnu alimentaciju za djecu, al i odštetu za rastavu. Ipak, sudac je umanjio iznos za gotovo pola od onog što je prvotno tražila te je Costner odgovoran samo za plaćanje alimentacije svojoj otuđenoj ženi od 63.209 dolara mjesečno.

Baumgartner je morala platiti svom bivšem suprugu više od milijun dolara odvjetničkih troškova zbog osporavanja njihovog predbračnog ugovora, a Costner je sada otvoreno progovorio o koliko je težak period iza njega.

'To je potresan trenutak. Snažno je i boli', rekao je glumac objasnivši da mora krenuti naprijed kako bi se njegova djeca mogla ugledati na njega: 'Dakle, ne mogu uvenuti kao tratinčica. Moram ići naprijed, moram nastaviti biti ono što jesam i posebno paziti na to tko su oni.'

S 50-godišnjom Christine Kevin ima troje djece: 17-godišnjeg Caydena Wyatta, 15-godišnjeg Hayesa Logana i 14-godišnju Grace Avery.

'Znam da sam slomljen, znam gdje sam. Imao sam uistinu sreće u životu, no to ne znači da me život nije slomio, da nije uzeo od mene 'velike komade'. Zbog toga znam koga želim glumiti u filmovima, ali i tko želim biti u svom životu', rekao je glumac.

MODNO USKLAĐENI

Kevin Costner nije skrivao ponos: U Cannesu pozirao sa sinom, novom glumačkom zvijezdom

Pogledaj galeriju
sve osim nogometa

Učitavanje...