za rastopiti se

Poznati domaći glumac raznježio prizorima sa sinom: Odveo ga 'babychinno'

26.06.2024 u 12:16

Bionic
Reading

Fabijan Pavao Medvešek koji je širu publiku pridobio genijalnim transformacijama u showu 'Tvoje lice zvuči poznato', uživa u ulozi tate. Svo slobodno vrijeme ispunjeno mu je nezaboravnim trenucima sa svojim nasljednikom

Fabijan Pavao Medvešek rado s javnosti dijeli poneke privatne detalje. Sa svojim mališanom uživa u odlascima u prirodu ili na kratko putovanje.

U najnovijoj objavi na Instagramu je pokazao kako je izgledao njihov posjet Ljubljani, a prizori rastapaju srca.Tata i sin su svratili na 'Babychinno', kako se ponosni tata našalio u opisu, aludirajući na popularni napitak s mlijekom u šalici kave.

  • +3
Fabijan Pavao Medvešek Izvor: Pixsell / Autor: Neva Zganec/PIXSELL

Podsjetimo, poznati glumac je sina dobio sa suprugom Karlom Abramović. Glumac i najmlađi član žirija showa 'Supertalent' prije dvije godine se oženio svojom srednjoškolskom ljubavi. Sudbonosno 'da' izrekli su u Motovunu.

'Kada sam ju upoznao, nešto je bilo drukčije. Od onda me prati i podržava u svemu što sam ikad poželio. Svima bih htio da imaju tu jednu osobu u životu s kojom ništa više nije isto', ispričao je ranije za tportal.

sve osim nogometa

Učitavanje...